Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Το "Έθνος" υπερασπίζεται τον Χρύσανθο Λαζαρίδη

Xrysanthos-Lazaridis

Στο πλευρό του Χρύσανθου Λαζαρίδη στέκεται το “Έθνος του Σαββάτου”, με την εφημερίδα του Συγκροτήματος Μπόμπολα να “δείχνει” εκείνους που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ χτυπούν τον βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με το “Έθνος του Σαββάτου”, τα τελευταία 24ωρα ο Χρύσανθος Λαζαρίδης έχει στοχοποιηθεί, με αφορμή την παραίτηση του Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο, μετά τη συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ με τον Αντώνη Σαμαρά.
Τα σχετικά δημοσιεύματα αποδίδουν την ευθύνη της παραίτησης στον Χρύσανθο Λαζαρίδη, και ενώ ο πρέσβης φέρεται να είχε εξαρχής ταχθεί κατά της πραγματοποίησης μιας τέτοιας επίσκεψης, εκτιμώντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα κέρδιζε ουσιαστικά τίποτα σε επίπεδο βοήθειας από την Άνγκελα Μέρκελ.
Το “Έθνος” υποστηρίζει ότι πραγματικός στόχος εκείνων που χτυπούν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ η εφημερίδα “ενοχοποιεί” και στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου που δεν είδαν με καλό μάτι την άνοδο του βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στο εσωτερικό χρηματιστήριο. 

ysterograa.gr