Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

"Βόμβα" Παπαχρήστου: Ο Παπούλιας μπορεί να μην προσυπογράψει το νομοσχέδιο για τη "μικρή ΔΕΗ"

Giorgos-Papachristos
Μια “βόμβα” περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου στα “Νέα”, καθώς ο έγκυρος δημοσιογράφος αφήνει να εννοηθεί ότι ο Κάρολος Παπούλιας είναι ενοχλημένος με την κυβέρνηση, και ενδεχομένως αρνηθεί να προσυπογράψει  το νομοσχέδιο για τη “μικρή ΔΕΗ”, αν στο μεταξύ έχει σχηματιστεί πλειοψηφία 120 βουλευτών, που να ζητούν δημοψήφισμα.
Πιο συγκεκριμένα, γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”:
“Αν δεν με απατούν οι πηγές μου, κατά το αιφνίδιο κλείσιμο της Βουλής στις 4 Ιουνίου, διεπράχθη μια απρέπεια, θα την χαρακτηρίσω, εις βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας: Ενημερώθηκε για την απόφαση της κυβέρνησης να ολοκληρωθούν οι εργασίες της Ολομέλειας αυθημερόν!!!
Και δεν προσθέτω από τα μέσα ενημέρωσης, για να μην το κάνω χειρότερο το πράγμα.
Ως εκ τούτου, καλά να λες “το πιθανό πρόβλημα με τον Πρόεδρο θα το φτιάξω εγώ, μην ασχολείσαι εσύ”, το θέμα είναι το τι θα πει και ο Πρόεδρος (της Δημοκρατίας)!
(Λυπάμαι που δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής επί του συγκεκριμένου. Θα πω μόνο ότι αφορά την πιθανή άρνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας να προσυπογράψει το νομοσχέδιο για τη “μικρή ΔΕΗ”, αν στο μεταξύ έχει σχηματιστεί πλειοψηφία 120 βουλευτών που ζητούν δημοψήφισμα).

ysterografa.gr