Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Σαμαράς: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Άδωνις. Έχει δώσει μάχες για τις μεταρρυθμίσεις – Άδωνις: Είμαι πιστός στρατιώτης της Παράταξης, στηρίζω απόλυτα

Antonis-Samaras-Adonis-Georgiadis
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε εκτάκτως ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τις πληροφορίες να θέλουν τον πρώην υπουργό Υγείας να έχει συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και με τους στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού.
Σημειώνεται ότι η απομάκρυνση του Άδωνη Γεωργιάδη από το υπουργείο Υγείας προκάλεσε αίσθηση, ενώ στον βουλευτή Β’ Αθηνών προτάθηκε η θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο η πρόταση να γίνει αποδεκτή.
Αργότερα, ο Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Άδωνη Γεωργιάδη στο αξίωμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας με νόημα ότι ο πρώην υπουργός Υγείας έχει δώσει μάχες για τις μεταρρυθμίσεις, ενώ έπλεξε το εγκώμιό του, ως ένα από τα πιο μάχημα και αγωνιστικά στελέχη της Παράταξης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του δήλωσε πιστός στρατιώτης της Παράταξης, τονίζοντας ότι στηρίζει απόλυτα τον Αντώνη Σαμαρά. “Οι μεταρρυθμίσεις είναι το μέλλον του τόπου, και πρέπει να το εξασφαλίσουμε”, πρόσθεσε ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.