Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Έχασαν στα μπαράζ Λουτράκι και Ζακυνθιακός , Νίκησε η Σπάρτη - Όλα κρίνονται την Τετάρτη


Ανατρεπτική σε πολλούς ομίλους ήταν η 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.
Στον 11ο όμιλο, σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Ιαλυσός απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΟ Λουτρακίου με 1-0 και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου.
Το παιχνίδι ήταν δυνατό και μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ροδίτες να έχουν μια ελαφριά υπεροχή. Στο 50’ ο Δράκος με σουτ έκανε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα του Λουτρακίου είχαν στη συνέχεια την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Αποστολάκης δεν μπόρεσε να κινήσει τον Κεφάλα σε τετ-α-τέτ. Η ομάδα του Λουτρακίου
για να κερδίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
ΙΑΛΥΣΟΣ (Αλέξης Αλεξανδρής): Κεφάλας, Πανόπουλος, Ρεκλείτης, Μαριάς, Κρομμύδας Γ., Πελέκης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Παφιάκης, Δράκος (70’ Καρπαθάκης), Σταυλάς
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Νίκος Μεσολόγγης): Μήτρου, Χατζηνικολής, Καρμίρης, Τσώκος (53’ Χρυσαφίδης), Μαυρέλης, Μπαινέσης (82’ Πάλλας), Δημάκης (44’ Αντωνίου), Πέτρου, Σουσούνης, Αποστολάκης, Ζερβός
 Στον άλλο αγώνα του ομίλου ο Άτταλος Αγίου Στεφάνου νίκησε εκτός έδρας 2 - 3 τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.


11ος όμιλος
Ιαλυσός – ΠΑΟ Λουτράκι 1-0
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Άτταλος Ν. Περάμου 2-3


Η βαθμολογία
( Σε 5 αγώνες)


1
ΠΑΟ Λουτρακίου
9-3
12
2
Ιαλυσός Ρόδου
7-4
9
3
Άτταλος Νέας Περάμου
6-8
7
4
Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου
4-11
1


12ος όμιλος
Ο Ζακυνθιακός ανέβαλε τη «στέψη» για την Τετάρτη καθώς σήμερα γνώρισε την
ήττα με 1 - 0 από τον Διαγόρα στα Βραχνέϊκα με το γκολ του Φράγκου στο 62'.
Η Ζακυνθινή ομάδα χρειάζεται μια ισοπαλία για να κερδίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.


Διαγόρας Βραχνεΐκων (Χρ. Καραπίτσος):Μπαλτιμάς, Ντινόπουλος, Αμπατζής, Τσούντος, Βετούλας, Δεληγιαννάκης, Λαζανάς, Δασούρας, Φράγκος, Παναγιωτόπουλος, Αρφαράς
Α.Ο.Π. Ζακυνθιακός (Στρ. Κουρούμαλος):Χαρακτινός, Τζιαφέρης, Αρκαδιανός, Κίτος (78’ Φυτόπουλος), Μαρμαράς, Κωστάκης, Λιβέρης, Κόλα, Μαλλιάς (46’ Μαλαφούρης), Πέττας, Δρόσος.
Ο Διαγόρας νίκησε 1-0 τον Ζακυνθιακό στο γήπεδο Βραχνεΐκων και χρειάζεται μια ισοπαλία στο τελευταίο ματς με τον Αρη Αρχαίας Ολυμπίας για να πάρει τη 2η θέση στον Ομιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική. Στο άλλο ματς, που έγινε στο Στρέφι ,Αρης Αρχαίας Ολυμπίας και ΑΕ Κεφαλονιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.

Η 5η αγωνιστική
Άρης Αρχ. Ολυμπίας – ΑΕ Κεφαλληνίας 0-0
Διαγόρας Βραχνέικων – Ζακυνθιακός 1-0



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

σε 5 αγώνες

Ζακυνθιακός                       7 - 2     12             
Διαγόρας Βραχνεϊκων         5 - 4      9               
Άρης Αρχαίας Ολυμπίας     8 - 4      7               
ΑΕ Κεφαλληνίας                 1 - 11    1               

13ος όμιλος
Αέρα... ανόδου πήρε η Σπάρτη, μετά τη νίκη της με 4-0 επί του Πάμισου, και πλέον την τελευταία αγωνιστική πρέπει να νικήσει τον Ερμή Κιβερίου για να σφραγίσει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική.
Οι Σπαρτιάτες μπήκαν δυνατά στο ματς, με το γήπεδο να είναι γεμάτο, και έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Τελικά στο 33’ ο Χαλίλι εκτέλεσε το κόρνερ, και ο Μοσχογιάννης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 39’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Σπιροπάλι χτύπησε εκτός φάσης τον αρχηγό του Πάμισου, Ηλία Ηλιόπουλο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Σπάρτη πήγε στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά, καθώς στο 44’ ο Κωτσάκης με αυτογκόλ έγραψε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πάμισος προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, όμως η Σπάρτη στο 62’ σφράγισε τη νίκη, καθώς ο Αράπογλου με πλασέ έγραψε το 3-0. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Χοτζάι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
ΑΕ Σπάρτη: Γαρόζης, Πρασσάς, Λάππας (74’ Πετρόπουλος), Σταυρόπουλος, Μοσχογιάννης, Xοτζάι, Χαλίλι, Σπηλιωτόπουλος, Τσούκλης (70’ Αδαμόπουλος), Σπιροπάλι, Γκέρτσος (46’ Αράπογλου).
Πάμισος: Ανδρέου, Ι. Τρίψας, Κωτσάκης, Αλεβίζος, Φιλόπουλος, Μωράκης, Πατσιώτης, Χρ. Τρίψας, Μανωλόπουλος, Ηλιόπουλος, Ρούτσης

Από κει και πέρα, στο άλλο ματς ο Ερμής Κιβερίου επικράτησε με 4-1 του Πανθυρεατικού, ανέβηκε στην 2η θέση με 9 βαθμούς και στο τελευταίο ματς στην έδρα του θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Σπάρτη για να πάρει αυτός την άνοδο και το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.
 Το Άστρος ξεκίνησε δυνατά και προγήθηκε στο σκορ με τον Αγγελόπουλο στο 11′,οι γηπεδούχοι  ισοφάρισαν  1-1 με τον Σαρρή στο 20′ και στο 35′ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Στο β΄ ημίχρονο το Κιβέρι κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο και σημείωσε δύο ακόμα γκολ με τους Σαρρή στο 58′ και με τον Φίλη σε εκτέλεση φάουλ στο 83′ έκανε το τελικό 4-1.
 Το Κιβέρι θέλει μόνο νίκη στον τελευταίο αγώνα με τη Σπάρτη στην έδρα του,  Τετάρτη 4/6 στις 5μ.μ. για να πάρει το εισιτήριο για την Γ' Εθνική, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα στέλνει στην παραπάνω κατηγορία τους πρωταθλητές Λακωνίας.

Η 5η  αγωνιστική
ΑΕ Σπάρτης – Πάμισος Μεσσήνης 4-0
Ερμής Κιβερίου – Πανθυρεατικός 4-1

Η βαθμολογία
1. ΑΕ Σπάρτης                 10-1,  10
2. Ερμής Κιβερίου             8-4,    8
3. Πάμισος Μεσσήνης       8-8,    7
4. Πανθυρεατικός             1-14,   0