Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Η βράβευση των κορυφαίων της Α1 Κατηγορίας για τη σεζόν 2013-2014

Καλύτερος Μέσος Α1 Κορινθίας 2013-14: Σωκράτης Πέτρου (ΑΟ Λουτράκι) 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Νέας Αθλούπολης, η εκδήλωση της apopsi24.gr, για την βράβευση των κορυφαίων της Α1 Κατηγορίας για τη σεζόν 2013-2014, μετά από ψηφοφορία , στην οποία έλαβαν μέρος οι αρχηγοί, οι προπονητές της Α1 Κορινθίας, αλλά και οι δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν με το φετινό πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, κ. Μιχάλης Τσιχριτζής έδωσε το παρόν, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει θεσμός, για να δίνεται ένα κίνητρο στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Επίσης παραβρέθηκαν  οι υποψήφιοι, πολλά μέλη της ΕΠΣΚ, αλλά και αρκετοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές και φίλαθλος κόσμος.

10372556 683024431776669 2518752410970789340 nΚορυφαίος τερματοφύλακας για τη σεζόν 2013-14,  αναδείχθηκε ο πορτιέρο της Θύελλας Πετρίου, Γιάννης Χόντια.
Κάνοντας εξαιρετική σεζόν, κατέκτησε την 1η θέση και , παρέλαβε το βραβείο του, από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Κορίνθου, του Παναθηναϊκού κλπ., Γιώργο Αμπαδιωτάκη.

Αναμνηστικά παρέλαβαν και οι Ηλίας Κουρούμαλης (Ελλάς Βέλου), Μάκης Μητσόπουλος και Στέλιος Καλογερής (Ολυμπιακός Λουτρακίου), που συμπλήρωσαν την 3αδα, με τους δύο πρώτους να μοιράζονται τη 2η θέση, λόγω ισοψηφίας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:
1.      Χόντια (Θύελλα Πετρίου)
2.      Κουρούμαλης (Ελλάς Βέλου) – Μητσόπουλος (ΑΟ Λουτράκι)
3.      Καλογερής (Ολυμπιακός Λουτρακίου)
4.      Κεμαλάι (Παννεμεατικός)
5.      Σκούρτης (Ατρόμητος Χιλιομοδίου)
6.      Καρατζάογλου (Κύψελος) – Λακόβ (Πέλοπας Κιάτου) – Ρουμελιώτης (Ηρακλής Ξυλοκάστρου)
10313662 683094401769672 3043409573533703777 nΤην περασμένη σεζόν αναδείχθηκε καλύτερος μέσος του πρωταθλήματος, αλλά ο προπονητής του, αποφάσισε να τον τοποθετήσει στη θέση του κεντρικού αμυντικού, όπου και πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυρέλη, που μετά από την ψηφοφορία , αναδείχθηκε καλύτερος Αμυντικός της Α1 Κορινθίας για τη σεζόν 2013-14.
Συνέθεσε με το Νίκο Χατζηνικολή ένα εξαιρετικό δίδυμο, έφτασε ως την άνοδο στη Γ΄Εθνική, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πρωτάθλημα, ο ΑΟΛ είχε την καλύτερη άμυνα.
Στην εκδήλωση  έδωσαν το παρόν και οι Δημήτρης Σγούρος (Παννεμεατικός) και Ρουσλάν Εσμέτοφ, οι οποίοι συμπλήρωσαν την καλύτερη 3αδα του πρωταθλήματος και παρέλαβαν και τα αναμνηστικά τους. Τη βράβευση του νικητή, έκανε ο κ. Δημήτρης Δημόπουλος, μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΠΣΚ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
1.      Μαυρέλης (ΑΟ Λουτράκι)
2.      Σγούρος (Παννεμεατικός)
3.      Ρουσλάν (Κύψελος)
4.      Τουμπανάκης (Πανκαμαριακός)
5.      Μίχας, Χατζηνικολής (ΑΟ Λουτράκι), Μπακασέτας Β., Τσουμάνης Κ. (Θύελλα Πετρίου), Βλάσσης (Ολυμπιακός Λουτρακίου), Μπαλάφας Π.Β. (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), Σταύρου (Πέλοπας Κιάτου), Μαστρογιαννόπουλος (Αστέρας Δερβενίου), Ψυχογιός (Αναγέννηση Κιάτου)

10462970 683094271769685 7225343427277341497 nΉρθε πέρσι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προσπαθώντας να δώσει λίγο από την σπουδαία του εμπειρία στον ΑΟ Λουτράκι. Μπορεί να μην ήρθε τότε η άνοδος στη Γ’ Εθνική, αλλά φέτος ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.
Ο Σωκράτης Πέτρου, παίκτης με εμπειρία από τη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, ήταν κινητήριος μοχλός και γενικά ο ιθύνων νους των «οράνιε».
Ηρεμούσε το παιχνίδι της ομάδας του και έδινε τις απαραίτητες λύσεις, όταν αυτές ήταν αναγκαίες.
 Ο Σωκράτης Πέτρου λοιπόν, αναδείχθηκε καλύτερος μέσος της Α1 Κορινθίας, για τη φετινή περίοδο. Τη 2η θέση κατέλαβε ο Αρίωνας Μαρτίνος (Παννεμεατικός), ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο Μάκης Κριαράς (Ολυμπιακός Λουτρακίου).
Την απονομή έκανε ο κ. Γιάννης Γεροβασίλης, Αναπληρωτής Γραμματέας, αλλά και Πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΚ.
Αναλυτικά η κατάταξη:
1.      Πέτρου (ΑΟ Λουτράκι)
2.      Μαρτίνος (Παννεμεατικός)
3.      Κριαράς (Ολυμπιακός Λουτρακίου)
4.      Αμπαδιωτάκης (Κύψελος), Δεδάκης (Ηρακλής Ξυλοκάστρου), Λίλιος, Τζαναβάρας (Πέλοπας Κιάτου), Μπόρσης (Θύελλα Πετρίου)
5.      Αλούσι (Ηρακλής Ξυλοκάστρου), Κόλλιας (Αναγέννηση Κιάτου), Κουρούμπαλης (Κύψελος), Μιχαλόπουλος (Πέλοπας Κιάτου), Μπαστούνης (Ολυμπιακός Λουτρακίου), Ρούπας (Ελλάς Βέλου)

10414607 683094691769643 639333463244134372 nΓια 2η συνεχή χρονιά κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου επιθετικού της Α1 Κορινθίας,(την πρώτη ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Δερβενίου) μετά από μια πολύ καλή σεζόν με τα χρώματα του Παννεμεατικού, όπου και σημείωσε 27 τέρματα, κατακτώντας και την 1η θέση στον πίνακα των σκόρερ. Ο λόγος για το Μάκη Μυργιώτη, που έδειξε ακόμα μια φορά, ότι έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και δίκαια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους επιθετικούς.
Τη 2η θέση κατέλαβε ο Μίμης Χρυσαφίδης (ΑΟ Λουτράκι) και ακολούθησαν στην 3η θέση οι Κώστας Αποστολάκης (ΑΟ Λουτράκι) και Φίλιππος Κονιδάρης (Κύψελος), ισοψηφώντας.
Τη βράβευση του νικητή έκανε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η apopsi24.gr, στις εγκαταστάσεις της Νέας Αθλούπολης, ο κ. Λουκάς Βλάχος, μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΠΣΚ.
Αναλυτικά η κατάταξη:
1.      Μυργιώτης (Παννεμεατικός)
2.      Χρυσαφίδης (ΑΟ Λουτράκι)
3.      Αποστολάκης (ΑΟ Λουτράκι) – Κονιδάρης (Κύψελος)
4.      Πράττος (Πέλοπας Κιάτου)
5.      Δάνης (Αναγέννηση Κιάτου), Κοσμάς (Θύελλα Πετρίου), Κρισάφη (Ηρακλής Ξυλοκάστρου), Παπουτσής (Παννεμεατικός)

Βράβευση των πρώτων σκόρερ των πρωταθλημάτων της Κορινθίας Επίσης βραβεύθηκαν και οι πρώτοι σκόρερ όλων των πρωταθλημάτων, όλων των κατηγοριών της Κορινθίας. Αρχικά ο Μάκης Μυργιώτης, ο οποίος για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια (2 συνεχόμενη), κατέκτησε την 1η θέση του πίνακα των σκόρερ, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Παννεμεατικού, σημειώνοντας 27 τέρματα. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ., κ. Μιχάλης Τσιχριτζής. 
 Στη Β1 Κορινθίας, αυτός που αναδείχθηκε 1ος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Κούτρας της Δάφνης Εξαμιλίων, σημειώνοντας 23 τέρματα, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει και στην άνοδο, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου.
 Τέλος, στη Β2 Κορινθίας, υπήρξε «συγκατοίκηση» στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, καθώς οι Βασίλης Δελής (Δάφνη Πουλίτσας) και Γιώργος Βουρβόπουλος (Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών), σημείωσαν από 26 γκολ, φτάνοντας στην άνοδο στην Α2, ενώ ο πρώτος κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή.
Στη συνέχεια ο Χρήστος Λάππας, ήταν αυτός που παρέλαβε το βραβείο του 1ου σκόρερ της Α2 Κορινθίας, καθώς αγωνιζόμενος στην Κόρινθο 2006, σημείωσε 29 γκολ, φτάνοντας με την ομάδα του, στην άνοδο στην Α1. Το βραβείο παρέδωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Δελής.

MVP A1 Κορινθίας 2013-14: Αρίωνας Μαρτίνος (Παννεμεατικός)Τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του πρωταθλήματος της Α1 Κορινθίας κατέκτησε ο Αρίωνας Μαρτίνος, μετά από ψηφοφορία που διενήργησε η apopsi24.gr, στην οποία έλαβαν μέρος οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων, αλλά και οι δημοσιογράφοι που παρακολούθησαν τη φετινή σεζόν.
Ο μέσος του Παννεμεατικού, όντως πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, καθώς με τις ασίστ του και γενικότερα τον τρόπο παιχνιδιού του, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του, να κάνει μια πολύ καλή πορεία και να φτάσει να διεκδικεί ως το τέλος τον τίτλο, ενώ να θυμίσουμε ότι κατέκτησε το Κύπελλο Κορινθίας. Μεγάλο του ατού οι καταπληκτικές του εκτελέσεις στις στημένες μπάλες, κάτι που βοήθησε τους συμπαίκτες του να φτάσουν ευκολότερα στο γκολ.
Στη 2η θέση ισοψήφησαν οι Κώστας Αποστολάκης (ΑΟ Λουτράκι) και Μάκης Μυργιώτης, ενώ στην 3η θέση ακολούθησαν, επίσης με ίδιο αριθμό ψήφων οι Δημήτρης Μαυρέλης (ΑΟ Λουτράκι) και Άρης Λίλιος (Πέλοπας Κιάτου).
Αναλυτικά η κατάταξη:
1.      Μαρτίνος (Παννεμεατικός)
2.      Αποστολάκης (ΑΟ Λουτράκι) – Μυργιώτης (Παννεμεατικός)
3.      Λίλιος (Πέλοπας Κιάτου) – Μαυρέλης (ΑΟ Λουτράκι)
4.      Μπακασέτας Β. (Θύελλα Πετρίου) – Πέτρου, Χρυσαφίδης (ΑΟ Λουτράκι)
5.      Βλάσσης, Κριαράς, Μπαστούνης (Ολυμπιακός Λουτρακίου), Κονιδάρης, Ρουσλάν (Κύψελος), Κοσμάς (Θύελλα Πετρίου), Τσιωτάκης (Παννεμεατικός)

Καλύτερος Προπονητής Α1 Κορινθίας 2013-14: Θοδωρής Λεκουσιώτης (Θύελλα Πετρίου)Η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος και γενικότερα της σεζόν, στην Α1 Κορινθίας ήταν η Θύελλα Πετρίου. Κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα, με ένα αρκετά περιορισμένο ρόστερ, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας.
Ο τεχνικός των «κίτρινων», ο Θοδωρής Λεκουσιώτης, αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της Α1 Κορινθίας, μετά από ψηφοφορία που διενεργήθηκε από την apopsi24.gr και συμμετείχαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των συλλόγων, αλλά και οι δημοσιογράφοι που ασχολήθηκαν με το ρεπορτάζ.
Τη 2η θέση κατέλαβε ο Νίκος Μεσολόγγης (ΑΟ Λουτράκι), ενώ στην 3η θέση των προτιμήσεων βρέθηκε ο Τάσος Πέρρας (Ολυμπιακός Λουτρακίου).
Την απονομή έκανε ο κ. Τάκης Βράκας, Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΚ.
Αναλυτικά η κατάταξη:
1.      Λεκουσιώτης (Θύελλα Πετρίου)
2.      Μεσολόγγης (ΑΟ Λουτράκι)
3.      Πέρρας (Ολυμπιακός Λουτρακίου)
4.       Ρέμμας (Άγιοι Θεόδωροι)
5.      Καρυώτης (Κύψελος – Σπαθοβούνι), Κολιμάδης (Πέλοπας Κιάτου), Παπασημάκης (Ηρακλής Ξυλοκάστρου), Οικονόμου (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), Μούγιος (Αναγέννηση Κιάτου)

10433431 680994798646299 949336873 oΈνας από αυτούς που βραβεύθηκαν στα πλαίσια της εκδήλωσης για την «Ανάδειξη των κορυφαίων της Α1 Κορινθίας», ήταν και ο Γιάννης Αντωνόπουλος.
Ο λόγος φυσικά ήταν το γεγονός ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, εργάστηκε με επιτυχία ως τεχνικός αναλυτής στην ομάδα της ΑΕΚ, με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ένας Κορίνθιος και πιο συγκεκριμένα από τα Αθίκια, δεν είναι και λίγο πράγμα να εργάζεται σε ένα τόσο σπουδαίο σωματείο, ακόμα και αν αυτό βρέθηκε φέτος στη Γ’ Εθνική.
Ο Γιάννης Αντωνόπουλος λοιπόν, παρέλαβε τιμητικό βραβείο από την apopsi24.gr, για τη σημαντική του αυτή επιτυχία, ενώ μας αποκάλυψε, ότι και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ.
Τη βράβευση έκανε ο Σταύρος Μπινιάρης.

Καλύτερος Διαιτητής Α1 Κορινθίας 2013-14: Γιάννης ΝεοφυτιάδηςΓια 2η συνεχή χρονιά, αναδείχθηκε καλύτερος διαιτητής της Α1 Κορινθίας ο Γιάννης Νεοφυτιάδης,
Στη 2η θέση βρέθηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης, ενώ ακολούθησε στην 3η ο Γιώργος Δασκαλόπουλος.
Τη βράβευση έκανε ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κορινθίας.
Αναλυτικά η κατάταξη:
1.      Νεοφυτιάδης
2.      Τσαγκαράκης
3.      Δασκαλόπουλος
4.      Καρακάσης, Ρούσσος, Ρούτσης, Καρσιώτης, Κακριδής Π.
5.      Κεφιλής, Χονδρόπουλος, Αστερής

10377178 683543585058087 2070305521975937140 nΑν και ξεκίνησε ως αναπληρωματικός τη σεζόν, στη συνέχεια πήρε θέση βασικού και όχι μόνο μονιμοποιήθηκε κάτω από τα δοκάρια του Ατρομήτου Χιλιομοδίου, αλλά ήταν και από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος.
Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, κάνοντας και ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις, δείχνοντας ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ο Καλύτερος U-21 της Α1 Κορινθίας για τη σεζόν 2013-14 είναι ο Σταύρος Σκούρτης, όπως ψήφισαν οι προπονητές, οι αρχηγοί και οι δημοσιογράφοι.
Ο νεαρός παρέλαβε το βραβείο του, από το Θανάση Ιατρού, μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ.
Το παρόν έδωσαν και οι Αλέξης Ζερβός (ΑΟ Λουτράκι) και Γιώργος Σταύρου (Πέλοπας Κιάτου), οι οποίοι συμπλήρωσαν την 3αδα και επίσης παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους.
Αναλυτικά η κατάταξη:
1.      Σκούρτης (Ατρόμητος Χιλιομοδίου)
2.      Ζερβός (ΑΟ Λουτράκι)
3.      Σταύρου (Πέλοπας Κιάτου)
4.      Δαμαλάς (Κύψελος), Θεοδωρόπουλος (Ολυμπιακός Λουτρακίου), Κυριάκος (Παννεμεατικός), Παναγουλόπουλος (Ηρακλής Ξυλοκάστρου), Νικολάου Ο. (Άγιοι Θεόδωροι)
5.      Δημάκης (ΑΟ Λουτράκι), Αμπού Ζολώφ (Ελλάς Βέλου), Ενό, Τουμπανάκης (Πανκαμαριακός), Γόγολας (Σπαθοβούνι), Δημητρίου (Άγιοι Θεόδωροι), Σελλάς (Πέλοπας Κιάτου), Λιθοξόου, Πεθαίνος (Αστέρας Δερβενίου), Ντοντάη (Ηρακλής Ξυλοκάστρου), Οικονόμου Π. (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), Τούσουλης (Πανευρωστινιακός), Χουσελάς Π. (Θύελλα Πετρίου)


10463925 683543795058066 833406585927596359 nΉταν τόσο δίκαιη και άξια η άνοδος του ΑΟ Λουτράκι στη Γ’ Εθνική, μέσα από τους αγώνες μπαράζ που έδωσε, που πραγματικά δυσκολευθήκαμε ιδιαίτερα να αποφασίσουμε ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των «οράνιε», στη συγκεκριμένη διαδικασία.
Όλοι έδωσαν τα πάντα, ώστε να φτάσει η ομάδα να πετύχει το στόχο της. Λίγο περισσότερο όμως ξεχώρισαν οι Αποστολάκης, Ζερβός, Πέτρου και Σουσούνης, οι οποίοι με τα γκολ τους, τις ασίστ τους, αλλά και τη γενικότερη εμφάνισή τους, έδωσαν μεγάλη ώθηση.
Αυτός που ίσως κατά τη γνώμη μας έκανε το κάτι παραπάνω, ήταν ο Αλέξης Ζερβός.
Ο νεαρός βραχύσωμος μέσος, σημείωσε γκολ, έδωσε ασίστ, ήταν μέσα σε αρκετά ακόμα τέρματα της ομάδας του και γενικότερα με την παρουσία του, έδωσε ίσως λίγα περισσότερα πράγματα.
Έτσι λοιπόν, τιμήθηκε με το βραβείο του MVP του ΑΟ Λουτράκι στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Οι Καλύτεροι της Α1 Κορινθίας» που διοργάνωσε η apopsi24.gr και παρέλαβε μάλιστα το βραβείο του, από τον πρόεδρο των «οράνιε» κ. Θωμά Καναβό.

Πληροφορίες  apopsi24.gr