Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Οι περιοδείες του Κώστα Μπακογιάννη στη Στερεά Ελλάδα

Εμφάνιση Σχολή πεζικού Χαλκίδας.JPG


Από τις Βρυξέλλες και την πολύ ουσιαστική και χρήσιμη συνάντηση με τον επίτροπο αρμόδιο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής την Πέμπτη 10 Απριλίου, ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε την Παρασκευή στη Χαλκίδα.
Εμφάνιση Λιμεναρχείο Εύβοιας.JPGΟ υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας (ΟΛΝΕ). Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσε, ότι έχουν εκπονηθεί με ευθύνη των στελεχών του ΟΛΝΕ πλήρεις μελέτες για την αντιμετώπιση των μεγάλων και μικρότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα λιμάνια της Εύβοιας με πρώτο το λιμάνι της Χαλκίδας.
Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι προσβλέπει σε άριστη συνεργασία της Περιφέρειας με τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Ευβοίας για την υλοποίηση των καλύτερων λύσεων.
Εμφάνιση Οργανισμός λιμένων νoμού Εύβοιας.JPGΟ υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μετέβη, επίσης, στο Λιμεναρχείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση, όπου συζήτησε με ειλικρινή διάθεση κατανόησης και συνδρομής όλα τα θέματα που του ετέθησαν.
Ειδικότερα για το ζήτημα στέγασης του Αρχηγείου της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής σε ένα νέο και κατάλληλο κτίριο, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα διερευνήσει το ενδεχόμενο να ανεγερθεί είτε με ΣΔΙΤ είτε μέσω ΣΕΣ.
Στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας το κλίμα ήταν φιλικό και χαλαρό και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να θυμηθεί πολλά και από τη δική του θητεία.

Ο  Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει τις επισκέψεις του σε ολόκληρη την Περιφέρεια και συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη του συνδυασμού του, Θύμιο Καραΐσκο, θα βρεθεί στη Φθιώτιδα.
Την Κυριακή 13 Απριλίου στις 11:00, θα επισκεφθεί την Σπερχειάδα όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής ενώ στις 12:00 θα βρεθεί στην Μακρακώμη όπου με την ευκαιρία του καθιερωμένου εορταστικού παζαριού θα έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με πολίτες, καταστηματάρχες αλλά και εκπροσώπους της νεολαίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί στις 13.00 τα Λουτρά Υπάτης και αμέσως μετά τον Γοργοπόταμο.
Ο Κώστας Μπακογιάννης θα επιστρέψει σύντομα στο νομό, προκειμένου να συνεχίσει τις συναντήσεις του και στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.