Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η Ιωάννα Καλαντζάκου υποψήφια ευρωβουλευτής

Ioanna-Kalantzakou
Η Ιωάννα Καλαντζάκου θα ριχτεί στη μάχη των εκλογών του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.
Η γνωστή δικηγόρος, με μακρά πολιτική και συνδικαλιστική διαδρομή στον χώρο της Κεντροδεξιάς, ήταν πρώτη σε σταυρούς προτίμησης από τον συνδυασμό του Γιάννη Αδαμόπουλου, στις πρόσφατες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, καθώς παρά τη βαριά αποδοκιμασία και την ήττα-σοκ του πρώην πλέον προέδρου, η ίδια φάνηκε να διατηρεί την επιρροή και την απήχησή της στους δικηγόρους της παράταξης.
Αρκετοί άλλωστε βλέπουν στο πρόσωπό της εκείνη που θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου, ώστε η Κεντροδεξιά να επιχειρήσει να ανατρέψει τον σημερινό πρόεδρο Βασίλη Αλεξανδρή, και να ανακτήσει τον έλεγχο του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας.
Η υποψηφιότητα της Ιωάννας Καλαντζάκου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κρίθηκε ότι θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, και θα του προσδώσει δυναμική, σε αυτή την τόσο κρίσιμη πολιτική μάχη, από την έκβαση της οποίας είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν ραγδαίες εξελίξεις.

ysterografa.gr