Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Μιχάλης Τσιχριτζής: Όλοι στο πλευρό της Κορίνθου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoJXWEVOvflayaA1gtHla20XmgeXeuFJQ_LvYrW968iiS_d6NBTuDj4ryL2NEkiyVSBoLc7Nx8NxE6Yqm1xpQrxkclFMJxvz7Faz8FwoTBjs2r2hxK7BnVK1OsU9ubPWqQUYutYKswoOk9/s1600/mixalistsxrtzis+kor+orizontes.png
Eν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης της Κορίνθου με την ΑΕ Καραϊσκάκης  ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Μιχάλης Τσιχριτζής με δήλωσή του, ζητά από το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η "Μπάρτσα" για την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά η δήλωση του:

"Ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κορινθίας αισθάνομαι την  υποχρέωση να απευθύνω έκκληση στο φίλαθλο κοινό της πόλης αλλά και του Νομού μας να υποστηρίξουν την ιστορική ομάδα της Κορίνθου (μοναδική εκπρόσωπο της Κορινθίας στην Γ΄ Εθνική) στην δύσκολη προσπάθεια που θα κάνει την Κυριακή 16/3/2014 στο γήπεδο ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ Κορίνθου με την ομάδα του ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Σκοπός όλης της φίλαθλης Κορινθίας πρέπει να είναι, η παραμονή της Κορίνθου στην Γ΄ Εθνική για να μην γυρίσει το ποδόσφαιρο του Νομού μας πολλά χρόνια πίσω.

Όλοι λοιπόν να υποστηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδος τόσο στους εντός όσον και στους εκτός έδρας αγώνες, που απομένουν μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, για να επιτευχθεί ο στόχος παραμονής της στην κατηγορία που αγωνίζεται".
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Μιχάλης Τσιχριτζής