Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Λουτράκι: Ένα Σαββατοκύριακο Αθλητικής Δράσης!



 
Η αντίστροφη μέτρηση για το 2014 LOUTRAKI CHRISTMAS VOLLEYBALL & SOCCER CUP ξεκίνησε! Σε λίγες ώρες στο SPORTCAMP, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ιδιωτικό αθλητικό προπονητικό Κέντρο στην Ελλάδα θα ξεκινήσει το  2014 LOUTRAKI CHRISTMAS VOLLEYBALL & SOCCER CUP!
Μεγάλη πανδαισία παιδιών χαράς και αθλημάτων έχει πλημμυρήσει το SPORTCAMP.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το SPORTCAMP σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) διοργανώνουν ένα μοναδικό τουρνουά βόλεϊ διακεκριμένων ομάδων ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ από την Ελλάδα και το εξωτερικό και σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ διοργανώνουν ένα μοναδικό τουρνουά ποδοσφαίρου για ακαδημίες και διακεκριμένους συλλόγους από όλη την Ελλάδα.
 Σας περιμένουμε από σήμερα έως την Κυριακή 5/1/14. Το κέντρο θα είναι ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο για να επισκεφτείτε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και να απολαύσετε μαζί μας τα αθλήματα και τους μικρούς μας παίκτες.
Στο πλαίσιο της αθλητικής διοργάνωσης, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 15.00 το SPORTCAMP θα πραγματοποιήσει ημερίδα με βασικό ομιλητή τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης σε θέματα ανάπτυξης και συνεργάτη του SPORTCAMP κ. Λεωνίδα Καραΐσκο με θέμα «Η οργάνωση και δομή αθλητικών προγραμμάτων ενός αθλητικού συλλόγου. Αύξηση κερδοφορίας, καινοτομία και μεγιστοποίηση ικανοποίησης για αθλούμενους και στελέχη».
Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!

 Sportcamp Group - Press