Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Δοκιμάζονται σε Δερβένι και Αγ. Θεοδώρους, ΑΟ Λουτρακίου και Παννεμεατικός για τον τίτλο του "Πρωταθλητή χειμώνα"

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFULcPUyYhkJARIWtjG9mzjO6KTqvqntgm4KJOr5jZ7hZs8DVy_RRzbxibJxvJhyKcGIFConrH5sRdGQiaCVdHp0nf-OzbV915hObs7scqPqVzIphW4hKttMf4ZFlt_35HSDXRSMriFAA/s1600/sarwnikos_ektos.jpg
Η πρώτη αγωνιστική γιά το 2014 στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας είναι και η τελευταία (15η) του πρώτου γύρου.  Μια αγωνιστική που θα αναδείξη και τον άτυπο "Πρωταθλητή χειμώνα", τίτλο που διεκδικούν οι ισόβαθμοι στο βαθμολογικό "ρετιρέ" της Α1, ομάδες του Παννεμεατικού και του ΑΟ. Λουτρακίου. Το φινάλε του πρώτου γύρου βρίσκει τις δύο πρωτοπόρες της Α1 Κατηγορίας να δοκιμάζονται αύριο ,εκτός έδρας με ομάδες ισχυρές σε αγωνες ντέρμπι. Ο Πανεμεατικός αγωνίζεται στους Αγίους Θεοδώρους κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ ο ΑΟ Λουτρακίου μάχεται στο "Κώστας Βυζάς" στο Δερβένι, κόντρα στον Αστέρα. Ο Χονδρόπουλος θα σφυρίξει στους Αγίους Θεοδώρους και ο Νεοφυτιάδης στο Δερβένι.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας της Θύελλας Πετρίου με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ στο "Θώδειο" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου υποδέχεται τον ΑΟ Σπαθοβουνίου.
Στο Κιάτο η Αναγέννηση αγωνίζεται με την γειτονική της Ελλάδα Βέλου, ενώ στο Συνοικισμό σε αγώνα ντέρμπι ο Κύψελος Κορίνθου αντιμετωπίζει τον Πέλοπα Κιάτου.
Στο Σοφικό ο Πανσολυγειακός θα προσπαθήσει να πετύχει την δεύτερή του νίκη κόντρα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου , ενώ τέλος ο Πανκαμαριακός παίρνει τρίποντο στα "χαρτιά" καθώς η αντίπαλή του ομάδα του Σαρωνικού Γαλατακίου δεν μετέχει του πρωταθλήματος. Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου.

Η 15η αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 3 - 0 α. α.
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 
ΚΥΨΕΛΟΣ-ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ