Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

H Miley Cyrus πάει για “πρόσωπο της χρονιάς” του TΙΜΕ

Miley-Cyrus
Το “πρόσωπο της χρονιάς” είναι ένας θεσμός που καθιέρωσε το περιοδικό “TIME”, και κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς σε διεθνές επίπεδο, καθώς αποτιμά τα γεγονότα κάθε χρονιάς, οπτικοποιώντας τα σε συγκεκριμένους πρωταγωνιστές.
Για το 2012, όπως συμβαίνει παραδοσιακά με τις χρονιές των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν εκείνος που αναδείχτηκε “πρόσωπο της χρονιάς”, στην απόηχο της επικράτησής του απέναντι στον Μιτ Ρόμνεϊ, και της επανεκλογής του στον Λευκό Οίκο για μια δεύτερη θητεία.
Φέτος, το… παιχνίδι ανοίγει, προβλέψεις δεν είναι εύκολο να γίνουν, τα αμερικανικά ΜΜΕ ωστόσο, που παρακολουθούν την ψηφοφορία των αναγνωστών, διαπιστώνουν ότι η δική τους κρίση θα είναι πιθανότατα τελείως διαφορετική από εκείνη στην οποία θα καταλήξουν οι συντάκτες του περιοδικού.
Στην ψηφοφορία του… λαού λοιπόν, μια εβδομάδα πριν από την ολοκλήρωσή της, προηγείται η νεαρή τραγουδίστρια Miley Cyrus, που προκάλεσε όσο κανείς με τις εμφανίσεις της το 2012. Οι ανατροπές βεβαίως σταματούν εκεί, στη λαϊκή ψήφο. Μετά αναλαμβάνουν οι άνθρωποι του “TIME” να… διορθώσουν.

ysterografa.gr