Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Λύτρωση στο 90' για τον ΠΑΟ

Αυτό που άξιζε ο Παναθηναϊκός, το πήρε έστω και αν χρειάστηκε να καρδιοχτυπήσει, φτάνοντας στη νίκη επί του Εργοτέλη με 2-1, με τον Σίλντενφελντ να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 90'...
Παρουσιάζοντας εξαιρετικά καλό πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο, ο Παναθηναϊκός δικαιούταν να καθαρίσει το ματς, πέτυχε όμως μόνο ένα γκολ με τον Κλωναρίδη στο 42, στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.
Από την άλλη πλευρά, ο Εργοτέλης που ήταν... άφαντος στο πρώτο μέρος, πόνταρε στην κόπωση και τον αποσυντονισμό των γηπεδούχων στο ξεκίνημα της επανάληψης και έφτασε με τη σειρά του στο γκολ και την ισοφάριση, με τον Διαμαντάκο να βρίσκει δίχτυα στο 59'.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έλυναν τους λογαριασμούς της πρόκρισης στο Παγκρήτιο, ο Σίλντενφελντ ήταν αυτός που μίλησε τελευταίος και χάρισε στον Παναθηναϊκό μια υπέρ-πολύτιμη νίκη με 2-1, σκοράροντας στο 90'.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Σίλντεφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς (65' Λαγός), Κλωναρίδης (78' Μουζακίτης), Ντίνας, Καρέλης (69' Φιγκερόα).
Εργοτέλης (Πετράκης): Καβουσάκης, Κοιλιάρας, Πελέ (81' Ουέλινγκτον), Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (83' Δωματάς), Διαμαντάκος, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης, Μπαντιμπανγκά (73' Ρομάνο), Ρέντζας, Σαρρής.