Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

31χρονη ΡΟΜΑ είχε "ρημάξει" οικίες στο Κιάτο

Σημερα (26-7-2013) Εξιχνιάστηκαν , ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου , 5 περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Κιάτου Κορινθίας , ενώ για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 31χρονης ημεδαπής ΡΟΜΑ , για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών !!!
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση , αξιοποίηση και διασταύρωση στοιχείων , προέκυψε ότι η 31χρονη , κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2011 , είχε διαπράξει τις εξής περιπτώσεις κλοπών:
Την 1-12-2011 το μεσημέρι , στο Κάτω Διμηνιό Κορινθίας , διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα , δύο φορητούς υπολογιστές και διάφορα χρυσαφικά.
Την 5-12-2011 το μεσημέρι , στο Κιάτο Κορινθίας , διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε έναν φορητό υπολογιστή και διάφορα χρυσαφικά.
Την 5-12-2011 το μεσημέρι , στο Κιάτο Κορινθίας , διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα , χρυσαφικά και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.
Την 23-12-2011 το πρωί , στο Κιάτο Κορινθίας , διέρρηξε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα και χρυσαφικά.
Την 26-12-2011 το πρωί , στο Κιάτο Κορινθίας , διέρρηξε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρυσαφικά.
Από την παραπάνω εγκληματική της δράση , είχε αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που αγγίζει τις 21.000 ευρώ !!!
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Σε εξέλιξη βρίσκονται η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή της και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.