Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Φινάλε αύριο στο πρωτάθλημα της Α2 Κορινθίας - Αγωνία για τρεις

Τα "φώτα της ράμπας" σβήνουν αυριο το απόγευμα (17:00) και στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Κορινθίας, με τη διεξαγωγή και των 8 αγώνων της 30ης (τελευταίας) αγωνιστικής.
Κύψελος, Αετός Κρυονερίου και Ηρακλής Ξυλοκάστρου έχουν κερδίσει την άνοδο στην Α1 Κορινθίας, ενώ Άρης Βοχαϊκού, Άρης Κορίνθου και Γαλάζιοι Νέοι υποβιβάστηκαν. Πλέον, τα βλέμματα  έχευν στραφεί στη μάχη για την αποφυγή της 13ης θέσης, που θα οδηγήσει στον υποβιβασμό, αν ο ΠΑΟ Λουτράκι δεν ανέβει στη Γ' Εθνική. Άρης Αρχαίας Κορίνθου, Αετός Αγγελοκάστρου και ΑΟ Λεχαίου είναι οι τρεις ομάδες που παλεύουν για να την αποφύγουν. Ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου αντιμετωπίζει στον Συνοικισμό τον Κύψελο, ο Αετός υποδέχεται στο Αγγελοκάστρο την Αλμυρή, ενώ ο ΑΟ Λεχαίου παίζει στο Ξυλόκαστρο με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Απο εκει και πέρα στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι, ο Πανευρωστινιακός αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Κιάτου, ενω η Θύελλα Κάτω Δμηνιού υποδέχεται τον Ισθμιακό.
Στο Βραχάτι θα γίνη το ντέρμπι των ουραγών, ανάμεσα στον Άρη Βοιχαϊκού και στον Άρη Κορίνθου, ενώ τέλος οι Γαλάζιοι Νέοι μάχονται με τον Σολομό

Η  30η (τελευταία) αγωνιστική:

ΚΥΨΕΛΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΣΟΛΩΜΟΣ