Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο ΑΟ Λουτρακίου απο σήμερα και Πρωταθλητής Κορινθίας

 
Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο  Α. Ο. Λουτρακίου είναι από σήμερα πλεον και μαθηματικά Πρωταθλητής Κορινθίας καθώς νίκησε με γκολ του  Πέτρου στο 51',  1 - 0 τον Αστέρα Δερβενίου , στο "Θώδειο" Στάδιο. Μετά τον αγώνα ο τεχνικός του Αστέρα , Στέφανος Μευμάρογλου, δήλωσε τα εξής:  "Κληθήκαμε να αγωνιστούμε σε έναν εκτός έδρα εγώνα, κόντρα στον πρωταθλητή του νομού Κορινθίας, Π.Α.Ο. Λουτρακίου, σε ένα μάτς ''βιτρίνας'', όπου είχαμε να ''αποδείξουμε'' ότι έχουμε αξία, και ότι δουλεύουμε σωστά στήν ομάδα, εδώ και ενάμισι μήνα που είμαστε στόν σύλλογο. Είχαμε σημαντικές απουσίες βασικών παικτών, και πιο συγκεκριμένα απουσίαζαν οι, Μαστρογιαννόπουλος Χρόνης, (στρατευμένος), Ρούτσι Βαέλ, Αναγνωστόπουλος Χρήστος, και Πρίφτης Βασίλης, οι οποίοι δεν ήταν διαθέσιμοι για τον εν λόγω αγώνα. Την τελευταία στιγμή, τραυματίστηκε στήν προθέρμανση ο εξαίρετος επιθετικός μας, Καπούς Βασίλης, και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, ενώ με εντολή της διοίκησεως, δεν αγωνίστηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδος, Μάκης Μυργιώτης. Ηταν μία απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την οποίαν την σεβάστηκα, και αφησα εκτός ομάδος τόν ποδοσφαιριστή. Είχα δηλώσει πρίν λίγες μέρες, ότι θα είμαστε περίφημοι ώς αγωνιστική παρουσία στόν μάτς κόντρα στόν γηπεδούχο πρωταθλητή της κατηγορίας Π.Α.Ο. Λουτρακίου, και παρόλο τίς σημαντικότατες απουσίες που είχαμε απο το ρόστερ μας, εντούτοις οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, τα έδωσαν όλα, και έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την αγωνιστική μας παρουσία στό Λουτράκι, κάτι το οποίο παραδέχτηκαν ακόμα και οι αντίπαλοι μας, οι οποίοι μας συνεχάρησαν για την απόδοση μας. Με χαρά και απόλυτη ικανοποίηση βλέπω ότι οι προσπάθειες μου στην ομάδα πιάνουν τόπο, και βλέπω ότι σε μάτς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπως το σημερινό, έχουμε εξαιρετική παρουσία, και αυτό μας δίνει κουράγιο για την συνέχεια. Ευχαριστώ τόν φίλαθλο κόσμο της ομάδος του Αστέρα Δερβενίου, για το χειροκρότημα που έδωσε στούς παίκτες και σε μένα, μετά την λήξη του αγώνος. Είναι μία σημαντική δικαίωση για μάς που έχουμε την αγωνιστική ευθύνη της ομάδος".
Την ίδια στιγμή που ο ΠΑΣ Κλένια, στο γήπεδο Ξυλοκάστρου. έχανε με 3-2 στο Ξυλοκαστρο απο τον Πανκαμαριακό.  Πάντως και οι δύο ομάδες έχουν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Πάγκα.  Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πάντως να προηγηθούν με τον Νίκο Μπαλτζή, με το 0-1 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γιώργου Καρυώτη πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν με τον Τσιπά (55’), ενώ στο 60’ ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 2-1, με τους ανθρώπους της Κλένιας να διαμαρτύρονται για την υπόδειξη της παράβασης.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της νίκης, έκαναν το 2-2 με πέναλτι του Μπαλτζή και απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Τσιπά.
Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Αθανασιάδη, με την Κλένια να ζητά οφσάιντ. Ένα γκολ που  αποδείχθηκε μοιραίο στις λιγοστές ελπίδες του ΠΑΣ Κλένια, για την κατάκτηση του τίτλου.
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής, Δεσποτέλης, Μακρής, Κουρούμαλης, Πέδρο, Αθανασιάδης, Τουμπανάκης (46’ Ραχανιώτης), Μπολοβίνος (85’ Κουμούσης), Τσιπάς, Ενό, Σιώζος (80’ Κλουτσινιώτης Β.)
ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Μπαλάφας Π.Β., Νούλας, Παπαχρήστου, Μπακλώρης, Σενής, Γεώργαρης Χ., Πανακούλιας, Σκούρτης, Μπαλτζής, Ζήσης Έπαιξαν και οι: Μπαστούνης, Παπαϊωάννου Χ.


Στο Σολομό ο Α. Ο.  Σπαθοβουνίου έχασε με 1 -3 από τον Παννεμεατικό . ενώ  ο Πανσολυγειακός με τους Αγίους Θεοδώρους εμειναν στο 2 - 2
  Η Θύελλα Πετρίου νίκησε με 4 - 2 τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, ενώ ο Σαρωνικός Γαλατακίου έχασε με 1 - 3 από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου. Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος  και ο Ηρακλής Λεχαίου, έμειναν στο ισόπαλο 3 - 3. Τέλος η Ελλάδα Βέλου παίρνει τρίποντο στα "χαρτιά" επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου, η οποία έχει αποχωρήσει του πρωταθλήματος


28η αγωνιστική
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ 2 - 2
 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  1 - 3
ΠΑΜΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ  3 - 2
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ  1 - 3
 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ  4 - 2
 ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1 - 0
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 3 - 3
  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ   0-3 α.α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 28 αγώνες)
1 ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ               72-22  66
2 ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ                    58-29  60
3 ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ     49-26  57
4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤ    61-35  52
5 ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ      41-29  48
6 ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ       54-30  46
7 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ        40-32  44
8 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜ  60-39  43
9 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ      45-37  39
10 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ      51-54  38
11 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ     51-44  36
12 ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ        41-50  33
13 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤ  30-57  28
14 ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚ      31-77  23
15 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧ           29-68  18
16 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ   0 -84  0