Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Νίκη θέλουν στο Κιάτο κόντρα στον Πανελευσινιακό



Η ήττα του Πέλοπα Κιάτου στη Νεμέα και ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας από τον Παννεμεατικό ανήκει στο παρελθόν, καθώς ο σημερινός αγώνας με τον Πανελευσινιακό, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, καθώς βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχει χαρακτήρα "τελικού" και η νίκη, θα επιτρέψει στους "ερυθρόλευκους" του Βασίλη Τζαλακώστα να "καθαρίσουν" σε μεγάλο βαθμό, με το θέμα της ανόδου στη νέα Γ' Εθνική.                                      
Όχι τυχαία, ο τεχνικός του Πέλοπα ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς της Νεμέας και να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, και έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκέντρωση, πάθος και καθαρό μυαλό σε όλο το 90λεπτο, προκειμένου να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.                                                                                                                          
Στο Κιάτο περιμένουν σημαντική βοήθεια από τον κόσμο και περιμένουν να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο. Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Παπαϊωάννου εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών και επιστρέφει, ενώ θα απουσιάσει ο νεαρός Σταύρου.
Στους άλλους αγώνες της αγωνιστικής η πρωτοπόρος Ένωση Ερμιονίδας υποδέχεται τον Παναυπλιακό και ο Παναργειακός αντιμετωπίζει τον Πορτοχελειακό. Ο Μανδραϊκός αγωνίζεται με τα Λουκίσια , ενώ στη Χαλκίδα θα γίνει το ντέρμπι της Εύβοιας ανάμεσσα στην τοπική ομάδα και τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου. Ρεπό έχει ο Παρνασσός

Οι αγώνες της 18ης αγωνιστικής
Πέλοπας Κιάτου-Πανελευσινιακός
Χαλκίδα-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου
Ενωση Ερμιονίδας-Πανναυπλιακός
Παναργειακός-Πορτοχελιακός
Μανδραϊκός- Α.Ο. Λουκισίων
 Ρεπό ο Παρνασσός

6ος ομίλος

Ο ήδη πρωταθλητής ΠΦΟ Πανόπουλου στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής αγωνίζεται στα Σαγέικα με τον τοπικό Εθνικό, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα αντιμετωπίζει την Εράνη Φιλιατρών. Ο Παναρκαδικός αγωνίζεται στο Μελιγαλά κόντρα στον τοπικό Εθνικό , ενω στα Βραχνέικα ο Διαγόρας , σε ενδιαφέροντα αγώνα αντιμετωπίζει την Δόξα Νέας Μανωλάδας. Τέλος στη Μεσσήνη ο Πάμισος υποδέχεται την Αχαϊκη.

Η 17η αγωνιστική
Εθνικός Σαγέικων-ΠΦΟ Πανόπουλου
Πάμισος-Αχαϊκή
Ατρόμητος Λάππα-Εράνη Φιλιατρών
Εθνικός Μελιγαλά-Παναρκαδικός
Διαγόρας Βραχνέικων-Δόξα Νέας Μανολάδας