Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Η Κόρινθος κόντρα στο Φωστήρα

Ντέρμπι ανόδου στην Κρήτη
Το πρωί αναχωρήσε η αποστολή της Κορίνθου για την Αθήνα όπου στις 3 το απόγευμα δίνει κρίσιμο αγώνα με τον Φωστήρα. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της "Μπάρτσα", Θανάσης Περαχωρίτης με τη βοήθεια του Γιάννη Νούλα ανακοίνωσαν μετά την προπόνηση του Σαββάτου στο Στάδιο της πόλης την ακόλουθη αποστολή : Αρχοντάκης, Μέλκας, Κοτσόκολος, Φίλης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Ματετζίδης, Λουμπαρδέας, Παπαευθυμίου, Πεχλιβανόπουλος, Κατσίκης, Λώττας, Αράπογλου, Γκάτσης, Δασκαλάκης, Μακρής, Χαρίτος, Λούβρης, Αμπαδιωτάκης. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Δανιήλ, Τσουβαλτσίδης, Σαμπάνης. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε στο ξενοδοχείο ο Παναγιώτης Μπεθάνης και μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον σύλλογο του Ισθμού. Από κει και πέρα, ο κόσμος της Κορίνθου που ακολουθεί πιστά την ομάδα του σε όλα τα ματς δεν θα μπορούσε να μη πράξει το ίδιο και για την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Φωστήρα, στον Ταύρο. Η ομάδα της Κορίνθου βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή μετά τα τελευταία αποτελέσματα και η Θύρα 3 διοργάνωσε εκδρομή για τον Ταύρο, απευθύνοντας ενωτικό κάλεσμα στον κόσμο. Ο κόσμος θα είναι ξανά εκεί για να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση "όλοι μαζί μπορούμε να βγούμε νικητές". Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να δώσει δυναμικό παρών στον εκτός έδρας αγώνα με τον Φωστήρα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Φωστήρα να επιστέψει στις νίκες. Οι "κιτρινόμαυροι" ευελπιστούν κόντρα στην Κόρινθο να κατακτήσουν το τρίποντο για να παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από κει και πέρα ανακοινώθηκε από την τεχνική ηγεσία η 20αδα, που αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μπότος, Μπίλιτσης, Πεταυράκης, Τσώνης, Παραράς, Μπούμπας, Δωροβίνης, Κάμπας, Βαβάτσικος, Α. Βλάχος, Γ. Βλάχος (πιθανή ενδεκάδα), Μένιος, Κετσετζόγλου, Κούτρος, Στάμος, Ζαχαρόπουλος, Καλλέργης, Τσαγκαράκης, Πάλλας, Κόπελας. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπούκουρης, Τασουλής και ο τιμωρημένος Τσούκης.
Με μοναδικό απόντα τον Γιάννη Λαζανά θα παραταχθούν οι «μελανόλευκοι» του Αιγίου κόντρα στον Α.Ο.Χ. με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Αργυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Μπουλούμπασης, Μπούνας, Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Ρέλλας, Ακπαρίδης , Γ. Παπαδόπουλος, Τ. Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σκαρτσίλας, Μπουρλάκης, Δαλιάνης, Κανελλόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Λαλαής, Γιαννίκος, Καράδαης, Αγουρίδης, για αγωνιστικούς λόγους. Στην Πάτρα διανυκτερεύσε η αποστολή του Α.Ο.Χανιά, ενώ αναχώρήσε το πρωί οδικώς για το Αίγιο γιά τον αγώνα του κόντρα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Ο Μουράτ Σεροπιάν άφησε εκτός αποστολής για διάφορους λόγους τους Γωνιωτάκη, Μπαξεβάνη, Κουρτάνοβιτς και Παπαδάκη.

Να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του Νοτίου Ομίλου της Football League 2 θέλει ο Αχαρναϊκός ο οποίος φιλοξενείται από τον Πανηλειακό.
O τεχνικός του Πανηλειακού, Μίλτος Γκόφας για το μεγάλο αυτό ματς, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βλαχόπουλο, Σωτηρόπουλο , Μήτρου και Νομικό. Νέο πρόσωπο στην ομάδα του Πύργου είναι ο Λιθουανός μέσος Ειβίνας Ζαγκούρσκας (ο παίκτης είχε αποκτηθεί στα τέλη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου). Ο Μίλτος Γκόφας επίσης, για το σημερινό ματς μπορεί να υπολογίζει και στους Σαραμαντά, Κυριακίδη οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.
Από χθές το μεσημέρι βρίσκεται στην πρωτεύουσσα της Ηλείας η αποστολή του Αχαρναϊκού.
Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Φώτης Θανέλλας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και η αποστολή που βρίσκεται στην Ηλεία είναι η εξής: Παγούδης, Αναστασίου, Μανάλης, Δημόπουλος, Μαγγίνας, Καλογερόπουλος, Χριστόπουλος, Νεόφυτος, Βεστάκης, Κουμπρόγλου, Ραχίμ (πιθανή ενδέκαδα), Τσουκαλάς, Νιάρος, Κουμπαρούλης, Μωυσιάδης, Γκέζος, Εμρά, Νταβαρίνος, Ντεντόπουλος, Ζούμας, Σαμαράς. Εκτός έμειναν για αγωνιστικούς λόγους οι Αθανασόπουλος, Νιφαδόπουλος και Μακρυγιάννης.
Χωρις τους τιμωρημένους, Αργυράκη, Σελινιωτάκη και για αγωνιστικούς λόγους Κελαιδή Ο., Νικηφόρο, Μιχελιδάκη και Δομά η Επισκοπή αντιμετοπίζει σε εντός έδρας αγώνα τον Αστέρα Μαγούλας Στα αξιοσημείωτα για τον σύλλογο της Μαγούλας είναι οι απουσίες των Δημητριάδη και Ιατρού λόγω καρτών, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Στρατομήτρου και Τριάντου λόγω τραυματισμού. Οι δύο τελευταίοι βρίσκονται στην αποστολή αλλά είναι δύσκολο να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα. Στη Γέργερη ο τοπικός Ρούβας δινει κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας.Ο Αλέκος Κουρτόγλου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Λαζαρίδη και Μπολόση
, ενώ ο τεχνικός της ομάδας της Γλυφάδας Νίκος Παντέλης άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Τσιρογιάννη και τον τραυματία Καρλιάμπα.
Μονόδρομο αποτελεί η νίκη γιά την Καλαμάτα ο σημερινός εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο την Προοδευτική Από κει και πέρα, η ενδεκάδα για τον αγώνα αποτελεί "γρίφος" για δυνατούς λύτες μιας και οι Κακαλέτρης - Σακελλαρόπουλος δεν έδειξαν ούτε στην τελευταία προπόνηση τα πλάνα τους. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα κάτι που σημαίνει ότι λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα θα αποφασιστεί ποιοι θα ξεκινήσουν ως βασικοί. Εκτός μάχης βρίσκονται ήδη οι τιμωρημένοι Πούτση και Τσιμικλής αλλά και οι τραυματίες Ηλιόπουλος, Κοψαχείλης, Μπελεβέτης και Πασάς. Στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρίσκεται η 20μελής αποστολής της Προοδευτικής, ενω δεν μετέχουν σ' αυτή οι τραυματίες Λέκκας, Δημήτρης Χόρτσας, και οι ανέτοιμοι Άγγελος Χόρτσας, Παναγιωτόπουλος.

16η αγωνιστική
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
ΡΟΥΒΑΣ-ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΑΟ ΧΑΝΙΑ
ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Ρεπό: Εθνικός Αστέρας