Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Γλυφάδα: «Κατεβαίνει» κανονικά στο πρωτάθλημα

Γλυφάδα: «Κατεβαίνει» κανονικά στο πρωτάθλημα | onsports.gr
Ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει πως λύθηκαν τα προβλήματα με έκτακτο ΔΣ, με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, εξέδωσε η ΠΑΕ Γλυφάδα.
Την Τρίτη (26/02) οι ποδοσφαιριστές της Γλυφάδας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημέρωναν για τα τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζητούσαν τη βοήθεια όποιου είχε τη διάθεση να συνδράμει έτσι ώστε να μη διαλυθεί η ομάδα αλλά και να επιλυθούν οικονομικά προβλήματα τα οποία προκάλεσαν ακόμα και βιοποριστικά θέματα σε κάποιους από τους παίκτες.
Όπως ανακοίνωσε, ωστόσο, η ΠΑΕ Γλυφάδα, έγινε έκτακτο ΔΣ στο οποίο πήραν μέρος και οι ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να λυθούν όλα τα ζητήματα και να επανέλθει η ομαλή λειτουργία στην ομάδα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Γλυφάδα θα αγωνιστεί κανονικά στον επερχόμενο αγώνα της για τη Football League 2 με αντίπαλο την Καλαμάτα την Κυριακή (03/03, 15:00) στο Ελληνικό.
Η ανακοίνωση:
«Μετά από έκτακτο συμβούλιο της Διοίκησης της Π.Α.Ε, και με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών, επανήλθε η ομαλή λειτουργιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.
Η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League 2».