Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Έχανε με 0 - 2 «καθάρισε» στην επανάληψη με 4 - 2 ο Πανκαμαριακός


O Πανκαμαριακός, στο ντεμπούτο του Γιώργου Καρυώτη στον πάγκο του, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 , στο Ξυλόκαστρο, από τον Εθνικό Ξυλοκέριζας , όχι μόνο κατάφερε και μείωσε το σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά κατορθωσε στην επανάληψη,  εύκολα και έκανε τη μεγάλη ανατροπή επικρατώντας με 4-2.

Ο Εθνικός  αιφνιδίασε και προηγήθηκε με τον Μποντούρι, μετά και το λάθος του Σιετή και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διπλού έφτασε και στο 0-2, .
Ο Μπολοβίνος, στο 30’  από τα 11 βήματα μείωσε σε 1-2.
Στην επανάληψη, ο Πανκαμαριακός ήταν κυρίαρχος και έφτασε σχετικά εύκολα στην ολική ανατροπή. Στο 55΄ο Ενό έφερε το ματς στα ίσια, παίρνοντας το «ριμπάουντ» από φάουλ του Καραβά στο δοκάρι, για να δώσει στο 75’ προβάδισμα στην ομάδα του, ο Βαγιού  πετυχαίνοντας το 3-2, μετά από όμορφη ενέργεια των Σιώζου και Καραβά και όμορφη σέντρα του τελευταίου.
Το τελικό 4-2, διαμόρφωσε στο 80’ ο Τσιπάς Ν., δίνοντας μια νίκη στην ομάδα του, που έτσι όπως ξεκίνησε το ματς, μάλλον δύσκολα θα το πίστευε κανείς.
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής, Τουμπανάκης, Ραχανιώτης (60’ Βαγιού), Δεσποτέλης, Μπολοβίνος, Σκούρας (75’ Τσάκας), Πέδρο, Ενό, Τσιπάς, Καραβάς (85’ Μακρής), Σιώζος
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: Γιάννου, Τρανούδης, Μποντούρι, Μάρκελλος Γ., Κατίρα, Μάρκελλος Β., Καρατζάβελος, Διπλός, Παναγιωτόπουλος, Νομικός (87’ λ.τρ. Μαυροειδής) Τσαμαντάς