Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Η Νεμέα και ο Παννεμεατικός, θρηνεί τον χαμό του Γιώργου Μπεξή


Του Δημήτρη Μανωλάκη

Καλό ταξίδι Γιώργαρε…

Τελικά η ζωή παίζει πολύ άσχημα παιχνίδια. Εκεί που δεν το περιμένεις σε κάνει να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Και το άσχημο είναι ότι τις περισσότερες φορές, οι άτυχοι είναι άνθρωποι που δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν.
Το να μαθαίνεις ότι έφυγε από τη ζωή ένας φίλος σου, δεν είναι και το καλύτερο πράγμα. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα παιδί 22 χρονών, χωρίς να έχει το παραμικρό πρόβλημα υγείας μέχρι αυτή τη στιγμή, τότε είναι που τρελαίνεσαι.
Η Νεμέα και ο Παννεμεατικός, θρηνεί τον χαμό του Γιώργου Μπεξή. Ένα παιδί, που όλοι αγαπούσαν και ο θάνατός του, έχει διαλύσει τους πάντες.
Ο 22χρονος νεαρός, έχασε τη ζωή του παίζοντας ποδόσφαιρο με τους φίλους του, σε γήπεδο 5χ5, το βράδυ του Σαββάτου. Είκοσι λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγε αμέσως για το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου απλά δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Μπεξής, ουδέποτε αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, μιας και η δουλειά του ήταν τέτοια (αστυνομικός), που περνούσε συχνά από εξετάσεις, όπως άλλωστε έκανε και κάθε χρόνο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
Φίλοι, συγγενείς, συμπαίκτες, συνάδελφοι και όχι μόνο έχουν συγκλονιστεί από το τραγικό αυτό συμβάν.
Είχα την τύχη να γνωρίζω αυτό το παιδί μάλαμα, από μικρό, να τον δω να μεγαλώνει και να τον παρακολουθώ, μέσα από τους αγώνες. Την περασμένη σεζόν, ήρθαμε πολύ πιο κοντά, λόγω της ενασχόλησής μου, στη διοίκηση του Παννεμεατικού.
Γιώργαρε να ξέρεις ότι κανείς δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ποτέ. Έφυγες νωρίς, πριν προλάβεις να ζήσεις. Να ξέρεις ότι όλοι όσοι σε γνώρισαν, έχουν να λένε για σένα τα καλύτερα.
Καλό ταξίδι παλίκαρε, θα σε θυμόμαστε πάντα !!!
Να μας προσέχεις όλους από εκεί ψηλά !!!

apopsi24.gr