Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Ο πρόεδρος της Κορίνθου Πάνος Μπεθάνης ξεσπά: “η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ άνοιξε”

ΠΑΝΟΣ ΜΠΕΘΑΝΗΣ

Εχω διαπιστωσει μια τεραστια ελειψη σεβασμου προς την ποδοσφαιρικη ομαδα της Κορινθου. Πιστευω οτι παρολο που η ποδοσφαιρικη ιστορια αυτης της ομαδας επρεπε να προκαλει δεος, η δοικητικη της ιστορια προκαλει σαρκασμο και ασεβεια.
1. Πηρε ο ερασιτεχνης μια χορηγια απο το δημο και τρεξανε Κορινθιοι δικηγοροι να παρουν τα λεφτα να τα δωσουν σε παικτες που μενουν και παιζουν στην Καλαματα.
2. Εχουμε μεινει χωρις γηπεδο προπονησης και αξιωνουν ομαδες Β και Γ τοπικου ακομα και το Συνοικισμο
3. Εφημεριδες σαν τη Πρωινη και το Νικηφορο σκορπιζουν διχονοια και φθονο αντι να διαφημιζουν την προσπαθεια
4. Εχουμε δωσει χιλιαδες ευρω σε φιλανθρωπιες και κανεις δεν το ανεφερε
και εκατονταδες ακομα παραδειγματα
Εχω την εντυπωση οτι το 15% των Κορινθιων με αγαπανε και οτι το 75% με πανε και ελπιζουν να μην τους διαψευσω. Θα μου πειτε αυτο κανει 90%. Λοιπον το αλλο 10% μας κανει πολεμο.
Και επειδη πολλοι απο αυτους δεν μπορουν να κρυψουν τη "ζηλεια και τη ψωρα", ξερουμε και ποοι ειναι και δυστυχως ειναι και σε θεση ισχυος και δυναμης.
Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΛΟΣ Αν ο Πανος το Αμερικανακι ανεβασει αυτην την ομαδα Α Εθνικη, αυτος ο ασχετος, ο τριανταρης με τις ηλιθιες ιδεες, τοτε οσοι εχουν περασει απο την ομαδα τα τελευταια 20 χρονια ειναι απλα ασχετοι.
Αν το Αμερικανακι που το θεωρει προσβολη να βριζεις μπροστα σε γυναικες και παιδια πετυχει στο χορο του ποδοσφαιρου, τοτε η βρωμια ηταν επιλογη για τοσα χρονια και οχι αναγκαιο κακο.
ΛΟΙΠΟΝ ας περασουμε ακομα ενα μηνημα, η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ανοιξε. απο δω και περα, οποιος με αποδειξεις κανει κακο σε αυτο το κοινωνικο εργο θα βλεπει τη φατσα στις εφημεριδες με την επιγραφη Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
Δεν προκειται ποτε να γινω ποτε μα ποτε κακος, αλλα αν εισαι καλος, η ειλικρινεια και η διαφανεια γινεται η ταφοπλακα πολλων.
ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ
isthmos.gr