Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τέλος Σουμουλίδης και Βαγγέλι από Κόρινθο που πήρε Κατσίκη

Παρελθόν αποτελούν από την Κόρινθο οι ποδοσφαιριστές Νίκος Σουμουλίδης και Παύλος Βαγγέλι, οι οποίοι είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους, όπου επιθυμούν.
Η διοίκηση του συλλόγου, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε και τους δύο παίκτες για την φετινή προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
«Η διοίκηση της ΠΑΕ Κορινθος θα ήθελε να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της Νίκο Σουμουλίδη και Παύλο Βαγγέλι και να τους ευχηθεί καλή σταδιοδρομία. Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας»

Η διοίκηση της ΠΑΕ Κόρινθος επίσης, ανακοίνωσε «την απόκτηση του 21 ετών επιθετικού από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, Παναγιώτη Κατσίκη. Ο Παναγιώτης Κατσίκης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, της οποίας ήταν και πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2008–2009, με 13 τέρματα. Φέτος αγωνίστηκε σε 20 ματς και σημείωσε 5 γκολ με την φανέλα του Τηλυκράτη, ενώ κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Κεραυνού Κερατέας και του Εορδαϊκού».
Ο ίδιος ο Κατσίκης δήλωσε  «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω και εγώ στην οικογένεια της Κορίνθου και θα κάνω ότι μπορώ για να βγάλω ασπροπρόσωπους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας και να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να την βοηθήσω να πραγματοποιήσει τους στόχους της».
Τέλος και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Κόρινθο ο Βασίλης Φίλης, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του.
«Η διοίκηση της ΠΑΕ Κόρινθος ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Φίλη, εκ των αρχηγών της ομάδας, για την επέκταση της συνεργασίας τους».
Ο 27χρονος αμυντικός, τόνισε μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την «Μπάρτσα»: «Το σημαντικότερο είναι να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα θα έρθουν. Και φέτος θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, που έχουμε θέσει σαν ομάδα».
Ο Φίλης ταλαιπωρήθηκε φέτος από ένα πρόβλημα στο έντερο, κάτι που τον άφησε έξω από αρκετά ματς, ενώ είχε μείνει εκτός και στην αρχή του πρωταθλήματος, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Μετά την παραμονή του εκ των αρχηγών της Κορίνθου, οι ιθύνοντες της ομάδας ευελπιστούν ότι κάτι ανάλογο θα γίνει τις επόμενες ημέρες και με τον έτερο αρχηγό, Πάρη Σπυρόπουλο.