Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Πολιτική Πολιτική παρέμβαση από Μητσοτάκη

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο, με την Ελλάδα να οδηγείται σε εκλογές η έκβαση των οποίων φαντάζει αβέβαιη, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την περαιτέρω παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ, αν όχι και στην ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προχώρησε σε βαρύνουσας σημασίας πολιτική παρέμβαση.
Ο πρώην πρωθυπουργός και Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δημοσιεύει άρθρο του στην “Καθημερινή της Κυριακής”, επισημαίνοντας τους κινδύνους που κομίζει στη χώρα η παράταση της σημερινής κατάστασης ακυβερνησίας, και η τυχόν δυστοκία σχηματισμού κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καλεί τους εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό, και να μην ρίχνουν απλώς τα βάρη για τα δεινά του τόπου στους ξένους.
Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό, η άποψη ότι δεν μπορούν να μας βγάλουν από την ευρωζώνη είναι απλοϊκή και ασόβαρη, και δεν θα έπρεπε να αποτελεί μέρος της εθνικής επιχειρηματολογίας για το μέλλον του τόπου, έτσι όπως εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις δυνάμεις που  δεν διστάζουν να τζογάρουν με την επόμενη μέρα για τη χώρα.

statesmen.gr