Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΜΟΥΔΙΑΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ! - Αποκλειστικό Video !

Πραγματικό σοκ προκάλεσε η δήλωση του Π. Μπεγλίτη χθες στην εκπομπή "ΣΚΑΪ Τώρα" με την Π. Τσαπανίδου.
Εκατοντάδες sites και blogs σε όλη τη χώρα, μουδιασμένα αναμετέδωσαν το απόσπασμα της εκπομπής κατά το οποίο κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 77χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε, ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: “αυτό το κάνω για να μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου.”
Ο κ. Μπεγλίτης στην ερώτηση της κ. Τσαπανίδου: “Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”, ο κ. Μπεγλίτης απάντησε: ” Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να είναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.
Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του…Μόνο σεβασμός”.
Ο Π. Μπεγλίτης, που κάνει συχνά επικλήσεις στη "σοβαρότητα", μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πει και του βγήκε έτσι ... κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος γιατί το σοκ από αυτή τη δήλωση είναι πανελλαδικό και ο ίδιος δεν έχει δείξει στο παρελθόν δείγματα τέτοιου ακραίου κυνισμού.
Δείτε το αποκλειστικό video από το Diaprisios.GR σε καλή ποιότητα ήχου και εικόνας :

Diaprisios.GR