Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Δικαίωση Κώστα Κόλλια για το νερό της Κορίνθου

Ανακοινώθηκε σήμερα, όπως αναγράφει αποκλειστικά η korinthiannews.gr , η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την αγωγή που είχε καταθέσει ο βουλευτής κ. Κ. Κόλλιας στον Α. Πνευματικό για συκοφαντική δυσφήμιση (για το θέμα του νερού).
Η απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τον βουλευτή Κορινθίας κ. Κ. Κόλλια και είναι «κόλαφος» για τον Α. Πνευματικό. Μάλιστα σύμφωνα με την απόφαση ο κ. Πνευματικός πρέπει να καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ στον κ. Κόλλια θεωρώντας ότι τον έβλαψε. Το δικαστήριο έκρινε ότι όλες οι ενέργειες του κ. Κόλλια έγιναν για να προασπιστούν τα συμφέροντα των Κορίνθιων πολιτών.
Ο κ. Κ. Κόλλιας είχε πει ότι κινούνταν νομικά κατά του κ. Πνευματικού καθώς το όφειλε στον ίδιο και την οικογένειά του προκειμένου να φύγει από πάνω του η λάσπη που του έριξε ο δήμαρχος Κορινθίων. Ο κ. Κόλλιας είχε δεσμευτεί στην korinthiannews.gr (δείτε εδώ) ότι τα χρήματα που τυχόν έπαιρνε ως αποζημίωση για την αγωγή που είχε καταθέσει στον κ. Πνευματικό θα τα έδινε σε ιδρύματα και δεν θα τα κρατούσε ο ίδιος!
Το πιο πιθανό είναι ο κ. Πνευματικός να ασκήσει έφεση στην παραπάνω απόφαση αλλά και πάλι το ποσό είναι πολύ μεγάλο (90.000 ευρώ). Η korinthiannews.gr επικοινώνησε με τον κ. Κόλλια ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία μας αλλά για την ώρα όπως είπε δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση.
ΣΣ. Όπως και να έχει πάντως είναι άλλη μία δικαίωση για τον Κ. Κόλλια η παραπάνω. Μία η επιμονή του να ανοίξει το στρατόπεδο της Κορίνθου (κάτι που έγινε) και άλλη μία που δίκασε τον Α. Πνευματικό. Ο Απρίλιος ήταν ο μήνας του Κ. Κόλλια…