Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αθηνά Κόρκα: Αυτοδημιούργητη, με μοναδικό εφαλτήριο τις αξίες και τις αρχές της οδηγήθηκε στην πολιτική.

Πλησιάζοντας προς την ώρα της κάλπης , έχουμε όλοι την υποχρέωση, περισσότερο από ποτέ, να αναδείξουμε τους πιο έντιμους, τους πιο άξιους και τους πιο ικανούς για να μας εκπροσωπήσουν.
Μια τέτοια επιλογή, αποτελεί για τον Νομό μας και η υποψηφιότητα της Αθηνάς Κόρκα, που κοσμεί με την παρουσία της το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Γεννημένη στην καρδιά της πεδινής Κορινθίας, το τρίτο παιδί αγροτικής οικογένειας, η Αθηνά γαλουχήθηκε από την οικογένειά της  στην καθημερινή βιοπάλη. Επαγγελματίας 30 χρόνια, στο ανδροκρατούμενο επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού, έμαθε τι σημαίνει σκληρή δουλειά μέσα στην αγορά και ζυμώθηκε μέσα από αυτή.
Αυτοδημιούργητη, με μοναδικό εφαλτήριο τις αξίες και τις αρχές της οδηγήθηκε στην πολιτική.
Ήταν μόνιμα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, απλή προσιτή και πάντα δίπλα μας μέχρι σήμερα. Δεν επεδίωξε ποτέ οφίτσια και καρέκλες για τον εαυτό της. Δεν παρασύρθηκε ποτέ από σκοπιμότητες της στιγμής, αλλά εργάστηκε πάντα υπεύθυνα, συστηματικά και αθόρυβα, προσηλωμένη με πάθος στην εκπροσώπησή μας στο Κοινοβούλιο και με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες των πολιτών του Νομού μας.
Πρόσφατα που την συναντήσαμε, η ίδια μας δήλωσε :
Σήμερα, την δύσκολη αυτή στιγμή , που η χώρα μας, ο νομός μας, η πατρίδα μας, βρίσκονται μέσα στον κυκλώνα της ύφεσης , μιας πρωτοφανούς  κατάστασης που μας αγγίζει όλους, κρίνεται  περισσότερο από ποτέ ,  η ίδια μας η υπόσταση , διακυβεύεται το μέλλον των παιδιών μας.
Η εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για να τελειώσουν επιτέλους τα αδιέξοδα. Σε αυτήν την κοινή προσπάθεια  , πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μαζί, δεν μας περισσεύει κανείς. Οι εξελίξεις δεν μου επιτρέπουν να παραμένω σιωπηλή, αμέτοχη και  να παρακολουθώ σαν θεατής αυτή την απαξίωση μας. Δεν μπορούν να αποφασίζουν άλλοι για εμάς. Απέναντι στην βαθιά κρίση, μαζί, με πολύ δουλειά, προσηλωμένοι σ’ ένα καλύτερο αύριο,  αλλάζουμε πορεία.  Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Η υποχρέωση όλων μας, την ύστατη αυτή ώρα, είναι να δώσουμε όραμα στην πατρίδα μας και προοπτική στα παιδιά και τα εγγόνια μας. »
Με αυτή την αφοπλιστική δήλωση, η κα Κόρκα, μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε και να την πιστεύουμε.
Η μέχρι σήμερα πορεία της , μας  δημιουργεί τα εχέγγυα ότι είναι έτοιμη να παλέψει και να αγωνιστεί για να έρθει πίσω αυτό που έχουμε όλοι μας ανάγκη.
Ένα καλύτερο αύριο.
Γνωρίζοντας ότι έχει την ικανότητα και το πάθος για να προσφέρει στους συμπατριώτες μας και στον τόπο μας, της ευχόμαστε μέσα από την στήλη να είναι πάντα απλή, δημιουργική, σεμνή και μαχητική. Να παραμείνει, ένας από εμάς.

Καλή επιτυχία Αθηνά.

Εφημερίδα «Η Φωνή της Κορινθίας»  26/04/2012


.