Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η μεγάλη επιστροφή του Ευαγγελάτου

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τα στούντιο από τα οποία αναδείχτηκε ως ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημοσιογράφους, με προσωπικό κοινό και ακροατήριο, επιστρέφει ο Νίκος Ευαγγελάτος.
Ο άλλοτε παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, που έχει μείνει για αρκετό καιρό εκτός τηλεόρασης, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη του δικτυακού portal newsit.gr, συμφώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο να επιστρέψει στον ΣΚΑΪ.
Όπως μάλιστα αναφέρει σχετική ανακοίνωση του σταθμού, ο Νίκος Ευαγγελάτος θα ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του τομέα, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια και παρουσίαση ενός καθημερινού προγράμματος, που θα περιλαμβάνει τις ειδήσεις της ημέρας και τον σχολιασμό τους, στο prime time.
Η έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου, σε συνδυασμό με την παραμονή της Σίας Κοσιώνη στο Συγκρότημα Αλαφούζου, «καίει» οριστικά το ενδεχόμενο μετακίνησης του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΣΚΑΪ.
Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει επιστρέψει και στα ερτζιανά, από τη συχνότητα του ραδιοφώνου του Flash.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ/ statesmen.gr