Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Καυγάς, του ΛΑ.ΟΣ., με τον Π. Μπεγλίτη

Ο ΛΑΟΣ δίνει συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με το ΠΑΣΟΚ με αφορμή δήλωση του προέδρου του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με την οποία έθετε ως μια από τις προϋποθέσεις για την παραμονή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου, την ύπαρξη "ασφαλούς ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ από τη νέα χρονιά και πριν την άφιξη της τρόικας".

Χθες εκδόθηκε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ με την οποία απαντά στα πυρά που δέχθηκε από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Πάνο Μπεγλίτη.

Όπως υποστηρίζει ο ΛΑΟΣ "ο κ. Μπεγλίτης σήμερα είναι εξαιρετικά ενοχλημένος από την υποδοχή που έκανε ο Δήμαρχος Κορίνθου στον υφυπουργό Α. Γεωργιάδη με την ένταξη του λιμανιού της πόλεως στο Δήμο". Επισημαίνει ότι "η πίκρα και η θλίψη είναι κακοί σύμβουλοι" και προσθέτει ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης επισημαίνει εδώ και καιρό ότι "δεν μπορεί να υπάρξει ανάληψη ευθυνών στο νέο Μνημόνιο, αν το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ασφαλή ηγεσία και αν για το Μνημόνιο αυτό αρχίσει "σπέκουλα" μεταξύ των πολλών υποψήφιων για την αρχηγία".

Σχολιάζοντας την δήλωση που έκανε ο Πάνος Μπεγλίτης ο ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι η ανακοίνωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ "αποδεικνύει ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει πρόθεση να ανοίξει τη διαδικασία μέσα στο ΠΑΣΟΚ". Επίσης προσθέτει ότι ο κ. Καρατζαφέρης κατά την συνεδρίαση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών όπου αποφασίστηκε η συγκυβέρνηση, είχε εκφράσει την επιθυμία του να μην συμμετάσχει ο ΛΑΟΣ.

"Εμείς απαντήσαμε θετικά στην έκκληση που μας έγινε. Αν κάποιοι δεν μπορούν να είναι σοβαροί - κάτι που επιτάσσουν οι περιστάσεις - εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε στη ρηχότητά τους" κατέληξε ο ΛΑΟΣ.


Πηγή : ΕΤ
Diaprisios.GR