Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυμα της Γραμματείας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας για το Νέο Έτος

Επ’ ευκαιρία της ανατολής του νέου έτους 2012, η Γραμματεία Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει τις πιο θερμές ευχές για υγεία και προκοπή σε όλους τους Έλληνες της Οικουμένης.
Αντλώντας θάρρος, δύναμη και αυτοπεποίθηση από την πολυχιλιετή Ελληνική Διαχρονία και τα επιτεύγματα του Έθνους μας, οι Έλληνες, στη δύσκολη αυτή εποχή, θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, ισχυροποιώντας την Πατρίδα μας και θωρακίζοντας το μέλλον των παιδιών μας.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους, απανταχού της γης, Έλληνες του Πόντου, και ιδιαίτερα στους Παλιννοστήσαντες, οι οποίοι ήρθαν τσακισμένοι στην μητέρα πατρίδα μετά τον ξεριζωμό και την προσφυγιά δεκαετιών.
Στεκόμαστε συμπαραστάτες στην προσπάθεια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού να παραμείνει στη αρχέγονη γενέθλια γη του. Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, για τη Νέα Δημοκρατία η φυσική και εθνική επιβίωση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού είναι αδιαπραγμάτευτη.
Θεωρούμε απαραίτητη, για την προάσπιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τη  διάσωση της ιστορικής μνήμης και πολιτιστικής παράδοσης του Προσφυγικού Ελληνισμού: Μικρασιατών, Ανατολικοθρακών, Κωνσταντινουπολιτών, Ιμβρίων, Τενεδίων, Ελλήνων του Πόντου, Καππαδοκών, Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας.
Η Γραμματεία Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας εύχεται το 2012 οι Έλληνες να φανούμε άξιοι της ιστορίας μας, άξιοι της πατρίδας μας, άξιοι του μέλλοντος των παιδιών μας.