Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ! ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ - ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ (video)




ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑ​ΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ-Π​ΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕ​ΥΣΗ
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, μετά το αποκαλυπτικό άρθρο-απάντηση του διευθυντή της sfedona.gr Λάκη Γιαννιδάκη στον Μητροπολίτη Κορινθίας έχει ξεσπάσει “πόλεμος” στα γραφεία της Μητρόπολης και ο Μητροπολίτης πνέει τα μένεα κατά συμβούλων του και φιλικών εξωεκκλησιαστικών παραγόντων, που τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα ώστε να φαίνεται καθαρά ότι υποπίπτει στο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Λάκη Γιαννιδάκη και του Κώστα Αναγνωστόπουλου.
Συγκεκριμένα ο Λάκης Γιαννιδάκης αποκάλυψε με ακλόνητα στοιχεία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ότι ο πρώτος που δημοσίευσε την είδηση για την δήθεν απαγωγή της μικρής Ρουμάνας με τον π.ιερέα ήταν ο φίλος του Μητροπολίτη δημοσιογράφος Γιάννης Λάμπρου που διατηρεί στενές σχέσεις με εκκλησιαστικούς παράγοντες που βρίσκονται πολύ κοντά στον Μητροπολίτη, ιδιοκτήτης των blogs Διογένης και Μοριάς και όχι η Sfedona.gr και το Parakato.gr.
Η αποκάλυψη αυτή έφερε σε τρομερά δύσκολη θέση την Μητρόπολη γιατί εκεί επάνω είχε στηθεί όλη η “προβοκάτσια” κατασυκοφάντησης του Λάκη Γιαννιδάκη όπως και του Κώστα Αναγνωστόπουλου.
Είναι εκείνο που λέει απλά ο λαός μας “τους χαλάσαμε την σούπα”!!
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να έχει πέσει “πανικός” στην Μητρόπολη στο site της οποίας ανεβοκατεβαίνουν τα δελτία τύπου με πολύ ράβε-ξήλωνε! Ότι και να κάνουν όμως τα πρωτότυπα δελτία αυτά με τα προαναφερόμενα “καραμπινάτα” ψεύδη και την συκοφαντική δυσφήμηση ήδη βρίσκονται στο υλικό που έχουν συγκεντρώσει τα δύο sites (sfedona & parakato).
Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Λάκης Γιαννιδάκης σε τηλεοπτικές δηλώσεις του σε τοπικά κανάλια και blogs διαμηνύει στον Δεσπότη Διονύσιο Μάνταλο ότι πραγματικά βρίσκεται σε σύγχυση .
Τον κατηγορεί για άδικες επιθέσεις εναντίον των δύο Κορινθιακών sites με ανακριβή και ψευδή στοιχεία. Του γνωρίζει ότι με τις πράξεις του αυτές έχει υποπέσει στο σοβαρότατο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και του γνωρίζει ότι έδωσε ήδη εντολή στους νομικούς του συμβούλους να επιληφθούν του θέματος.
Ο Λάκης Γιαννιδάκης υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά στον Μητροπολίτη Κορινθίας ότι οι αρχές του είναι να δημοσιεύει πάντα χωρίς καμία λογοκρισία όλες τις απόψεις είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με αυτές.
Θέσεις και αρχές άλλωστε που διέπουν και το Parakato.gr

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Λάκη Γιαννιδάκη:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΕΔΩ


Parakato.gr