Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Παρελθόν από την Κόρινθο ο Γιώργος Μαργιόλης - Σήμερα η "ρεβάνς" στην Κ Αχαία με την Αχαική

Την πόρτα της εξόδου από την Κόρινθο άνοιξε ο Γιώργος Μαργιόλης. Ο 32χρονος αμυντικός μέσος είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Ισθμού το καλοκαίρια, όμως μία διαφωνία με τη διοίκηση τον οδήγησε στην έξοδο, μια και τις τελευταίες ημέρες δεν συμμετέχει στις προπονήσεις.
Ο Μαργιόλης, ο οποίος έχει αγωνισθεί στην Αʼ Εθνική με τη φανέλα του Πανηλειακού, ενώ έχει περάσει ακόμη από Χανιά, Καβάλα, Ο.Φ. Ιεράπετρας, ΠΑΟ Βάρδας, Θήβα, Άγιο Δημήτριο, Αχαρναϊκό, Αταλάντη, ΠΑΟ Ρουφ, Ατρόμητο Λάππα, αλλά και από Κύπρο και συγκεκριμένα από την Δόξα Κατωκοπιάς είχε αποκτηθεί από τον Τηλυκράτη Λευκάδας.
Φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα Τετάρτη  η Κόρινθος. στην Κάτω Αχαγιά, όπου και θα αντιμετωπίσει την Αχαϊκή.  Ο αγώνας αποτελεί «ρεβάνς» του φιλικού που έγινε πριν λίγες ημέρες , στην Κορινθο, όπου η "Μπάρτσα" είχε επικρατήσει με σκορ 2 - 1 της  Αχαϊκής.
Το τεχνικό τιμ του συλλόγου θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» , εκ νέου σήμερα , την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και αναμένεται να υπάρξουν δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα.