Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Επεισόδια με ένα νεκρό Οπαδόκ αι δύο τραυματίες στο Ηράκλειο

Ένας νεκρός και δύο τραυματισμένοι νεαροί είναι ο τραγικός απολογισμός άγριας συμπλοκής που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου κοντά στο Παγκρήτιο στάδιο, με αφορμή ποδοσφαιρικές διαφορές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάνω από 25 άτομα χωρισμένα σε δυο ομάδες συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή για να λύσουν τις ποδοσφαιρικές διαφορές τους. Ο καυγάς δεν άργησε να ανάψει για τα καλά και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα ένας 21χρονος από τα Μάλια Ηρακλείου να χτυπηθεί θανάσιμα με μαχαίρι στο στήθος, ενώ δύο ακόμα νέοι μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο. Επίσης κατά τις ίδιες πληροφορίες και άλλα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι έχουν μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Από αστυνομικούς συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, έξι νεαροί (δύο 20χρονοι, δύο 21χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος). Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό την 04.05 ώρα από το «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, στο πλαίσιο της οποίας έχουν προσαχθεί μέχρι τώρα έξι νεαροί ημεδαποί. Από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν οι τέσσερις γιατί από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η συμμετοχή τους στη συμπλοκή. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν και οι δύο νεαροί, που διεκομίστηκαν τραυματίες στο Νοσοκομείο. Επιπλέον, στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκαν καμένες τρεις μοτοσικλέτες.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα άτομα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή και να προσδιοριστεί - εξατομικευτεί το είδος της εμπλοκής τους.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΚΑΪ