Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Κατάληψη δημαρχείων - αποκλεισμοί δρόμων σήμερα από την ΠΟΕ - ΟΤΑ


NAFTEMPORIKI.GR

Κατάληψη όλων των δημαρχείων από τις 11 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου και συμβολικό αποκλεισμό κεντρικών οδών από τις 12 μ. έως τις 12.30 μ.μ. προγραμματίζει για σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις της ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης.
Την Πέμπτη η ΠΟΕ - ΟΤΑ θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση των συνδικαλιστικών φορέων του Δημοσίου, στις 3 μ.μ. στο Θέατρο Ορφέας, και στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο με πορεία προς τη Βουλή, που θα γίνει στις 6 μ.μ.
Για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει κηρύξει 24ώρη πανελλαδική απεργία για τους εργαζομένους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», ενώ το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα απόσχουν από κάθε υπερωριακή εργασία.
Οι κινητοποιήσεις ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου όπου με ευθύνη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων, οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν στην κατάληψη όλων των δημοτικών γκαράζ αλλά και των ΧΥΤΑ, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η 24ώρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στην οποία συμμετέχει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.