Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πλήττουν τον Αρχηγό, αλλά τη χώρα - ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ

 
Στο ζενίθ της φαίνεται ότι βρίσκεται η επιχείρηση κατασυκοφάντησης του Aρχηγού ΓΕΣ, Φραγκούλη Φράγκου.

Αξιωματικός με σπάνιες ικανότητες, αρχηγός της τάξης του, αγαπητός σε όλους τους στρατιώτες που είχαν την τύχη να υπηρετήσουν τη θητεία τους στις μονάδες τις οποίες διοίκησε, με γνώσεις, πτυχία και διδακτορικά, πολύγλωσσος (μεταξύ των ξένων γλωσσών που γνωρίζει είναι και τα τουρκικά και τα ρωσικά), έχει προσφέρει με αφοσίωση τις υπηρεσίες του στην πατρίδα ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα βρισκόταν στην εξουσία και έχει εκτιμηθεί και τιμηθεί από όλους τους υπουργούς Άμυνας όλων των κομμάτων – οι υπηρεσίες του ως Ακόλουθος Άμυνας στην Άγκυρα κρίθηκαν πολύτιμες από όλους.

Δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας τον κατηγορεί για πολυτελή διαβίωση – το τελευταίο για το οποίο θα μπορούσε να τον κατηγορήσει κανείς – με αναφορά στο συγκρότημα κτιρίων στα ΣΟΑ Μαλακόντας στη Νέα Κηφισιά, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2008, όπου και υπάρχει και το οίκημα του (εκάστοτε) Α/ΓΕΣ, στο οποίο ο ίδιος ουδέποτε έχει κατοικήσει, καθώς διαμένει σε ένα διαμέρισμα στο Μαρούσι, ενώ έχει μόνο μια φορά περάσει από εκεί για πέντε μόλις λεπτά!

Με ανακοίνωσή του το ΓΕΣ χαρακτηρίζει «αναληθή και ανήθικα» τέτοιου είδους δημοσιεύματα που «πλήττουν το κύρος του θεσμού, ενώ είναι επικίνδυνα και έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε όλο το Στράτευμα».

Είναι προφανές ότι τέτοιες συκοφαντίες διοχετεύονται σκόπιμα στον Τύπο, με σκοπό να επηρεαστεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας, που μέχρι στιγμής έχει διαχρονικά αντισταθεί.

Ο προπαγανδιστικός σκοπός είναι να πληγεί προσωπικά και να εξοντωθεί ο αρχηγός, ενόψει κρίσεων (όποτε και αν γίνουν αυτές), αλλά την ίδια ώρα αποδυναμώνεται η χώρα έναντι φίλων και εχθρών.

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, λαμβάνοντας μέρος στην αναγκαία προσπάθεια να εξασφαλίσει η χώρα όσο το δυνατόν περισσότερους συμμάχους γίνεται.

Γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή μας, τις τουρκικές απειλές, τα προβλήματα με την ΑΟΖ, τη σύγκρουση Τουρκίας – Ισραήλ.

Είναι δυνατόν να παίρνει στις αποσκευές του συκοφαντίες για πισίνες και γκαζόν που δεν έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί από τον (οποιοδήποτε) αρχηγό ΓΕΣ και να εμφανίζεται ότι η ηγεσία του στρατεύματος μιας πτωχευμένης χώρας όπως η Ελλάδα ζει τρυφηλή ζωή;
 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ