Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σε σκηνικό "πολέμου"

Στις 4.00 μμ συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο στην Τρίπολη.Η συγκεκριμένη συνεδρίαση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι πραγματοποιείται μετά την έντονη κόντρα του Περιφερειάρχη κατά του Τάσου Αποστολόπουλου για τον προυπολογισμό,θέμα που σύμφωνα με... όλες τις πληροφορίες θα συζητηθεί και πάλι στην σημερινή συνεδρίαση
Η εβδομάδα που πέρασε υπήρξε ιδιαίετρα ταραγμένη για την Περιφέρεια αφού τόσο η επιστροφή του προυπολογισμού απο την αποκεντρωμένη διοίκηση ,όσο και η αποστασιοποίηση των δυο εκλεγμένων αντιπεριφερειαρχών κυρίων Μαλαπάνη και Δέδε να μην υπογράψουν την τοποθέτηση του κυρίου Τατούλη που αφορούσε τον κύριο Αποστολόπουλο,στην συν/ξη τύπου ,έχει ανάψει φωτιές και δρομολόγησε μια σειρά εξελίξεων.
Να θυμίσουμε επίσης πως στο έκρυθμο τοπίο στα εσωτερικά της πλειοψηφίας ,μπήκε και το"μπουρλότο" των αρμοδιοτήτων της πολιτικής Προστασίας ,απο τους εκλεγμένους αντιπεριφερειάρχες στους θεματικούς.Γεγονός που φέρνει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις..
Ο Περιφερειάρχης αναμένεται να σχολιάσει όλα αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν..
Πληροφορίες θέλουν ο κ. Τατούλης να σχολιάζει και τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Πάνου Μπεγλίτη στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ...Δηλώσεις που αναμένονται με ενδιαφέρον αφού αναλογα με το ύφος και το περιεχόμενο που θα δοθούν σίγουρα θα ομαλοποιήσουν ή θα φτάσουν οιν σχέσεις ΠΑΣΟΚ - Τατούλη στα άκρα!!
Jenny's World |