Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αναβολή λόγω χιονιού

Στον... χιονοπόλεμο το έριξαν οι ποδοσφαιριστές της Δάφνης Ερυθρών και της ΑΕΚ Ερμιονίδας. Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες αναβλήθηκε, καθώς ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο των Ερυθρών ήταν καλυμμένος από χιόνι που έφτανε τους 10 πόντους. Το παιχνίδι, μάλιστα, δεν θα διεξαχθεί ούτε σήμερα, αφού ο διαιτητής Σέγκος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι το παιχνίδι είναι αδύνατο να διεξαχθεί σε 24 ώρες όπως προβλέπει ο ΚΑΠ και θα οριστεί νέα ημερομηνία από την ΕΠΟ.
Η διοργανώτρια ήταν ενήμερη από την Πέμπτη για την κακοκαιρία στην περιοχή, αλλά δεν ανέβαλε τον αγώνα, υποχρεώνοντας έτσι τις ομάδες να πληρώσουν άσκοπα τα έξοδα των διαιτητών.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Παναργειακός είδε άσπρη μέρα, αφού επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 10 αγώνες και ξέφυγε 4 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Άντιθετα στις "μαύρες" τους είναι οι δύο εκπρώσοποι του Κορινθιακού ποδοσφαίρου , Α. Ο. Λουτρακίου και Πέλοπας Κιάτου που υπέστησαν ...διασυρμό.

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΟΡΟΣ 3-5
ΣΚΟΡΕΡ: 30' (πέν.), 75' Χρυσαφίδης, 80' Αντωνίου - 3' Καπετάν Κωνσταντής, 35' Νεόφυτος, 40' Σαμαράς, 50' Ξύδης, 85' Σταύρου
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 3' Βουτσινάς ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Μπόρτζαρης (Αχαΐας)
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Παναγιωτόπουλος (46' Μπουρνάζος), Χατζηνικολής, Καρμίρης (46' Μαράκης), Βουτσινάς, Ζούπας, Τσάτσος, Αντωνίου, Νάστος, Χρυδαφίδης, Αποστολάκης, Τσουμάνης (65' Καραχάλιος).
ΠΟΡΟΣ: Γεωργούσης, Παπαδόπιουλος, Καπετάν Κωνσταντής, Γιαννής, Σαμαράς (67' Δρούγκας), Κιοσσές, Ξύδης, Σοφός, Νεόφυτος (55' λ. τρ. Δήμας), Γκολέμης (44' λ. τρ. Σταύρου), Στάχης.

ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: 4-0
ΣΚΟΡΕΡ: 50', 55', 63' Ζαφειρόπουλος, 75' Σπανός
ΛΟΥΚΙΣΙΑ: Κάπαρης, Κωστακιώτης, Μήτρο, Καραμπάς, Δήμου, Ευσταθίου, Σπανός, Χατζάκης, Τσοπάνης (83' Λουκατζίκος), Τρακώσης (77' Τσαπακίδης), Ζαφειρόπουλος (88' Ντάμπος).
Χασανμπέλι, Ροφώνης, Μπούκης, Στασινόπουλος Δ., Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Κουσελάς (55' Στασινόπουλος Ε.), Μπροτζάκης, Πετρόπουλος (32' Λιόλιος), Μπαλτζής, Μιχαλόπουλος (55' Μαρής).

6ος όμιλος

Πρώτα ξύλο, μετά συγγνώμη

Τα σοβαρά επεισόδια στο τέλος της αναμέτρησης Διαγόρας Βραχνέικων-Ολυμπιακός Κεφαλονιάς σημάδεψαν τη χθεσινή αγωνιστική. Με τη λήξη του αγώνα στο προάστιο της Πάτρας ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο παίκτες της νησιωτικής ομάδας και να υπάρξει πρόθεση από τους παράγοντες του Ολυμπιακού να υπάρξουν μηνύσεις, κάτι που δεν έγινε καθότι το επεισόδιο έληξε στο 4ο αστυνομικό τμήμα.Πάντως στο φύλλο αγώνα είχε γραφτεί ο Δημήτρης Γάτσος του Διαγόρα για χτύπημα σε αντίπαλο. Μερικές ώρες αργότερα η διοίκηση του Διαγόρα, μέσω ανακοίνωσης, ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα του Ολυμπιακού, όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται:
«Ζητάμε από την ομάδα του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς μια ειλικρινή συγγνώμη για το συμβάν και πρέπει να τονίσουμε ότι η συγγνώμη αυτή προέρχεται μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας».