Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ματιές στο Περιφερειακο

7ος όμιλοςΣημαντική απώλεια βαθμών είχε ο Αστέρας Μαγούλας στο Λουτράκι, καθώς παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον ΠΑΟ, δίνοντας μια άγρια ομορφιά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι πήραν έναν παλικαρίσιο βαθμό, που μπορεί να αποβεί καταλυτικός για τη συνέχειά τους στο πρωτάθλημα.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ανδριμάκης, Καραμανίδης (81' Πεχλής), Μάρης, Μενδρινός, Κουσίδης (59' Μίχας), Ρόκας (62' Κατικαρίδης), Κονέ, Εβερετ, Καραμάνος, Μπούγιας, Λούπας.
Το «στραβοπάτημα» του πρωτοπόρου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Θήβα, που έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση του Αίαντα Παραλίας, κερδίζοντάς τον 2-1. Οι γηπεδούχοι παρά του ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν την κατάσταση και να πλησιάσουν στους δυο βαθμούς τον Αστέρα Μαγούλας.
Αξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως για πέμπτο σερί παιχνίδι ο Παναργειακός, με τον Μαγγαφίνη στον πάγκο του, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, αφού παρέμεινε ισόπαλος 1-1 (48' Κολλιάκος- 37' Αδάμης) με τις Βρασιές και μπαίνει πλέον σε περιπέτειες.
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας διπλά πέτυχαν οι ΑΟ Χαλκίδας και Πόρος, καθώς επικράτησαν με 3-0 και 1-0 σε Δήλεσι και Λουκίσια αντίστοιχα.
Στο Ναύπλιο ο Παναυπλιακός νίκησε με 2 – 0 ( 45' Δρούζας, 83' Δριμούρας)
τον Πέλοπα Κιάτου
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Συντρίκος (75' Ζαχαράκης), Σάκουλης, Δρούζας, Παπαγεωργόπουλος, Φρυσίρας (89' Παπαϊωάννου), Παπουτσής, Ταμπάκης, Αντωνόπουλος, Δριμούρας (90' Κατσάπης), Κοκορωμίτης.
ΠΕΛΟΠΑΣ: Χανσαμπέλι, Βράκας, Ροφώνης (46' Μιχαλόπουλος), Στασινόπουλος Δ., Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Λίλιος (89' Σαμανίδης), Μουρτζάκης, Πετρόπουλος (73' Κουσελάς), Μπαλτζής, Στασινόπουλος Λ.

6ος 0μιλος
Η Καλαμάτα απολάμβανε χθες το ρεπό για το δεύτερο γύρο και παράλληλα μάθαινε τα ευχάριστα νέα από την Αμαλιάδα, εκεί όπου ο τοπικός Αστέρας γνώριζε την ήττα από το Ζαβλάνι με 2-1. Ενα αποτέλεσμα που κράτησε την Καλαμάτα οκτώ βαθμούς μακριά από την ομάδα της Ηλείας, με τη «μαύρη θύελλα» να έχει πια και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Από τα άλλα παιχνίδια της χθεσινής αγωνιστικής ξεχωρίζει η εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη της Αχαϊκής επί του Μεσσηνιακού (5-0), με τα «καναρίνια» να φιγουράρουν πλέον στην 3η θέση.
Δύο ακόμα ομάδες έφυγαν με το τρίποντο από τις έδρες των αντιπάλων τους. Ο Ατρόμητος Λάππα κέρδισε στα Βραχνέικα Πάτρας τον Διαγόρα με 3-1 και η Κυπαρισσία στις Καμάρες τον Αχιλλέα με 2-1, με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει παράπονα από τη διαιτησία.
O AO Kροκεών ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν θα έκανε το ταξίδι στην Κεφαλονιά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της λακωνικής ομάδας θα αποφασίσει εάν θα συνεχίσει το πρωτάθλημα.
Λούμπης, Τσούμπας, Παινέσης, Βουτσινάς, Μαυρέλης, Τσάτσος, Αντωνίου, Νάστος, Μούτσος (38' λ. τρ. Χατζηνικολής), Χρυσαφίδης (89' Παπαμετζελόπουλος), Τσουμάνης (86' Γκαρμίρης).