Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ



Αφού τηλεφώνησε στον επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρο Τατούλη για να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, Δημήτρης Δράκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

Δώσαμε έναν ευπρεπή, δυνατό και έντιμο προεκλογικό αγώνα.
Καταθέσαμε στον Πελοποννησιακό Λαό ένα ολοκληρωμένο, πλήρες και τεκμηριωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης. Με μοναδικό στόχο, την αναγέννηση του αγαπημένου μας Μωριά, της αγαπημένης μας Πελοποννήσου.
Η επιλογή του Λαού μας ήταν ο συνδυασμός Νέα Πελοπόννησος.
Θέλω να συγχαρώ τον κ. Τατούλη για την εκλογή του και να του ευχηθώ να επιτύχει στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει.
Θέλω, επίσης από καρδιάς, να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιό μου σε αυτή την πάρα πολύ σημαντική προσπάθεια που κάναμε.
Πάνω απ’ όλα όμως, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας και εκείνους που μας ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν μας ψήφισαν. Και θέλω έντιμα και ειλικρινά να τους διαβεβαιώσω ότι και από τη θέση που μας έταξαν, θα δώσουμε έναν αδιάκοπο, συνεχή, συστηματικό αγώνα για την ανάπτυξη του τόπου. Με όλες μας τις δυνάμεις οφείλουμε να προσπαθήσουμε δυναμικά και να προωθήσουμε την επίλυση των μεγάλων ζητημάτων.
Το απαιτεί η ιστορία της Πελοποννήσου, το θέλει ο λαός μας.
Σας ευχαριστώ.

H νίκη του Πέτρου Τατούλη

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου κέρδισε ο Πέτρος Τατούλης , τον οποίο στίρηξε το Πασόκ , τ΄ αριστεράκόμματα και ο Λαος.
Ο Δημήτρης Δράκος παρά το γεγονός ότι υπήρξε το προσωπικό στοίχημα του Αντώνη Σαμαρά δεν κατάφερε να υπερισχύσει του πρ. βουλευτή Αρκαδίας. ΟΠέτρος Τατούλης στον Α' γύρο έλαβε 47,71% των ψήφων , ενώ ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος πήρε το 40,04% ,ένα αποτέλεσμα που κρ'ιθηκε για 3000 μόνο ψήφους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι γιά την περιφέρεια Πελοποννήσου δόθηκε μεγάλη μάχη καθώς από το Πασόκ , κατέβηκε στην εκλογική του περιφέρεια , στην Κορινθία ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης , για να "βάλει πλάτη" στην εκλογή του Πέτρου Τατούλη , τον οποίο στίρηξε - ανοικτά - και η βουλευτής Αργολίδας της Ν. Δ. Ελσα Παπαδημητρίου , προσωπική φίλη της Ντόρας Μπακογιάννη.

Αρχοντική εμφάνιση της Κορίνθου και "Χ" στην Πάτρα

Αρχοντική εμφάνιση της Κορίνθου στην Πάτρα που απέσπασε παλληκαρίσια ισοπαλία 1-1 απο την Παναχαϊκή η οποία αν και προηγήθηκε δεν μπόρεσε να κρατήσει την νίκη και να φτάση μιά ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στην δεύτερη θέση που μοιράζονται η Κόρινθος με την Ρόδο  , ένα βαθμό πίσω από τον Παναιγιάλειο. Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Γ' Εθνικής. στο 15' όταν ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα εκτέλεσε το φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στα πλάγια, από την πλευρά της σκεπαστής, υποχρέωσε τον Αρχοντάκη σε μια δύσκολη απόκρουση, στην επαναφορά ο Ακπαρίδης, προσπάθησε με ανάποδο ψαλίδι να πετύχει το γκολ, δεν τα κατάφερε, το «ριμπάουντ» πήρε ο Γ. Λαμπρόπουλος από το ύψος του πέναλτι και με ένα δυνατό πλασέ έγραψε το 1-0 και για ένα δεκάλεπτο να έχει την πρωτοβουλία στις κινήσεις. η Κόρινθος είχε την επιθετική πρωτοβουλία και στο 76' ισοφάρισε σε 1-1όταν σε γύρισμα μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής του Παυλίδη, ο Καφαντάρης, από κοντά με πλασέ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα ... Η Παναχαϊκή προσπαθεί να βάλει ένα γκολ, ωστόσο, οι προσπάθειες τις δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς ο Αρχοντάκης έπιανε τ' άπιαστα ,
Οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι δίνοντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό. Μάλιστα, η Παναχαϊκή ευτύχησε πολύ νωρίς να πετύχει ένα τέρμα
Η Κόρινθος συνήλθε γρήγορα από την ψυχρολουσία, συνέχισε να πιέζει ψηλά και με του Παυλίδη και Δημητριάδη, δεν ήταν λίγες οι φορές που απείλησε. Οι «κοκκινόμαυροι» ωστόσο, αντέδρασαν σωστά, και όντας καλύτεροι, δημιούργησαν επιπλέον ευκαιρίες δίχως όμως, να πετύχουν ένα ακόμα γκολ.
Στο β' μέρος η Παναχαϊκή έχει μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Χάχαλης, Ντίνας, Χρόνης, Ακπαρίδης, Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Κορδονούρης, Λουτσιάνο (64' Χρυσάφης), Κοιλιάρας (85' Γενιτσαρίδης), Ουρτάδο, Κυβελίδης (59' Καραγιάννης).
Κόρινθος (Νίκος Κουρμπανάς): Αρχοντάκης, Γιαννούλης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Ντόμας, Παυλίδης, Δημητριάδης (85' Μαντάς), Νικολάου, Παπαευθυμίου (67' Καφαντάρης), Μπιτσάκος (71' Αράπογλου).
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Παναχαϊκή – Κόρινθος 1-1
Χανιά – Πλάτανος 0-0


Ρόδος – Βύζας Μεγάρων 2-1

320 ψηφοδέλτια άκυρα εκριναν οριακά το αποτέλεσμα στο Δήμο Ξυλόκαστρου - Ευρωστίνης


Η Ανακοίνωση της "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"

Αγαπητοί Συνδημότες,

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Συνδυασμός μας έλαβε το 49,57% και η «Κίνηση Πολιτών» 50,43%.
Η διαφορά των ψήφων είναι συνολικά 116 (59, με 320 ψηφοδέλτια άκυρα).
Προκύπτει ήττα του Συνδυασμού μας με απόλυτα οριακό αποτέλεσμα.
Έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις για τη σωστή καταμέτρηση και κυριότατα για τις παράνομες μεταδημοτεύσεις κυρίως στο Δήμο Ξυλοκάστρου οι οποίες ασφαλώς επηρέασαν καταλυτικά το αποτέλεσμα.
Κάναμε όλοι μαζί έναν τιμιότατο αγώνα κυριολεκτικά με το «σταυρό στο χέρι».
Δεν μετανιώνουμε, έτσι αντιλαμβανόμαστε τη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σύμφωνα με το νόμο, εφόσον οι μη σύννομες μεταδημοτεύσεις υπερκαλύπτουν την εκλογική διαφορά, γεγονός που θεωρούμε βέβαιο,
οι εκλογές επαναλαμβάνονται.
Σημειώνουμε ότι ο νυν Δήμαρχος Ξυλοκάστρου αρνείται επί μήνες επίμονα και παράνομα να μας χορηγήσει στοιχεία για τις μεταδημοτεύσεις.
Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες ότι θα εξαντλήσουμε ως οφείλουμε κάθε δυνατότητα που μας παρέχει ο Νόμος για να διαπιστωθεί ότι το αποτέλεσμα είναι σύννομο, οπότε και θα το αποδεχθούμε. Θα επανέλθουμε με αναλυτική ανακοίνωση.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες και τους συνεργάτες που άντεξαν την άνευ προηγουμένου πίεση που ασκήθηκε από την πλευρά της σημερινής Δημοτικής αρχής Ξυλοκάστρου


Με τιμή

Δημήτρης Σκούρας

Ευχαριστήριο μήνυμα Αντώνη Κλαδούχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φίλοι συμπατριώτες,

Δώσατε έναν αξιοπρεπή, πολιτισμένο αγώνα και δικαιωθήκατε.
Σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας. Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, τους συνυποψηφίους μου για την συμπαράταξή τους στον αγώνα για προσφορά στον τόπο μας.
Φίλες και φίλοι,
ΝΙΚΗΣΑΤΕ !
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.
Δεν πρόκειται να χωρίσω τους δημότες σε νικητές και ηττημένους.
Από σήμερα αρχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συλλογικούς αγώνες για να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας.

Με αγάπη

Αντώνης Κλαδούχος
Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Οριακή νίκη Κλαδούχου στο Ξυλόκαστρο


Απόλυτα οριακή νίκη και με διαφορά 116 ψήφων σημείωσε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Αντώνης Κλαδούχος με τον συνδιασμο "ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ", κατά τις χθεσινές επαναληπτικές εκλογές στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.
Μιά νίκη που ο συνδυασμος "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" του Δημήτρη Σκούρα "διατηρεί τις επιφυλάξεις τις για τις παράνομες μεταδημοτεύσεις και την τελική καταμέτρηση" ,όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου ,ενώ είναι "βέβαιοι ότι οι εκλογές θα επαναλληφθουν".

Τα τελικά αποτελέσματα στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης (Β' ΓΥΡΟΣ)

Εγγεγραμένοι    22.151
ψήφισαν           13.995
Εγκυρα            13.482
Ακυρα                   320
Λευκα                   183

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ      6.799    50,43%
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΑ             6.683    49,57%

Τα αποτελέσματα του Α' Γύρου
Εγγεγραμένοι      22.146
Ψηφισαν             14.963
Εγκυρα               14.527
Άκυρα                     317
Λευκά                     119

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ                    6.608          45,49%
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ                6.365          43,81%
ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΡΡΟΣ                           1.341            9,23%
ΗΛΙΑΣ ΜΠΡΑΒΟΣ                                213           1,47%

Δημήτρης Σκούρας: Σοβαρές επιφυλάξεις για το απόλυτα οριακό αποτέλεσμα στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συνδημότες,

Με καταγεγραμμένα όλα τα εκλογικά τμήματα η «Δημοτική Αναγέννηση» παίρνει 49,51% και η «Κίνηση Πολιτών» 50,49%.
Η διαφορά των ψήφων είναι συνολικά 132 (67).
Προκύπτει ήττα του Συνδυασμού μας με απόλυτα οριακό αποτέλεσμα.
Έχουμε σοβαρές επιφυλάξεις για την σωστή καταμέτρηση και κυριότατα για τις παράνομες μεταδημοτεύσεις κυρίως στο Δήμο Ξυλοκάστρου οι οποίες σαφέστατα επηρέασαν καταλυτικά τα αποτέλεσμα.
Κάναμε όλοι μαζί ένα τιμιότατο αγώνα κυριολεκτικά με το «σταυρό στο χέρι».
Δεν μετανιώνουμε, έτσι αντιλαμβανόμαστε τη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σύμφωνα με το νόμο, εφόσον οι μη σύννομες μεταδημοτεύσεις υπερκαλύπτουν την ασήμαντη διαφορά, γεγονός που θεωρούμε βέβαιο,
οι εκλογές επαναλαμβάνονται.
Σημειώνουμε ότι ο νυν Δήμαρχος Ξυλοκάστρου αρνείται επί μήνες επίμονα και παράνομα να μας χορηγήσει στοιχεία για τις μεταδημοτεύσεις.
Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες ότι θα εξαντλήσουμε ως οφείλουμε κάθε δυνατότητα που μας παρέχει ο Νόμος για να διαπιστωθεί ότι το αποτέλεσμα είναι σύννομο, οπότε και θα το αποδεχθούμε.
Θα επανέλθουμε αύριο με αναλυτική ανακοίνωση.
Ευχαριστούμε τους συμπολίτες και τους συνεργάτες που άντεξαν την άνευ προηγουμένου πίεση που ασκήθηκε από την πλευρά της σημερινής Δημοτικής αρχής Ξυλοκάστρου

Με τιμή

Δημήτρης Σκούρας