Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Εφάπαξ τέλος για 600.000 υπαλλήλους

Με τον αποκλειστικό τίτλο "Εφάπαξ τέλος για 600.000 υπαλλήλους" κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο , η εβδομαδιαία εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" . Μήν τι χάσεται!

Από Αγίους Θεοδώρους έως Μαύρα Λιθάρια

Να στηρίξουν την «Μπάρτσα»

Δύσκολο έργο αναλαμβάνει πλέον ο πρόεδρος της Κορίνθου , Σωτήρης Μαυρονάσιος που εμπράκτως έδειξε ότι αγαπά αυτή την ομάδα και θεωρεί ότι είναι υποχρέωση όλων των Κορινθίων από Αγίους Θεοδώρους έως Μαύρα Λιθάρια να τη στηρίξουν ως ομάδα και ως ΠΑΕ. «Δεν αρμόζει στην Κορινθία να μην υπάρχει η ομάδα Κόρινθος. Αυτή η ομάδα πρέπει και είναι ιδέα για όλους », ήταν τα λόγια του προέδρου της Κορίνθου.

Στις 20 Ιουνίου η Γ.Συνέλευση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου

Την Κυριακή 20 Ιουνίου έχει ορισθεί η Γ.Σ της ομάδας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Εκεί οι διοικούντες θα κάνουν τον διοικητικό απολογισμό τους και θα αναζητηθούν νέοι παράγοντες που θα επιθυμούν να ασχοληθούν με τον σύλλογο. Είναι πασιφανές ότι ο υποβιβασμός της ομάδας από την Δ’ Εθνική έχει στοιχίσει στους <πράσινους> της δυτικής Κορινθίας αλλά πιστεύεται ότι θα βρεθεί διοικητική λύση και ο σύλλογος θα μπορέσει να παρουσιασθεί έτοιμος στην Α’ Κατηγορία Κορινθίας. Πάντως ορισμένοι ποδοσφαιριστές ξένοι έχουν ήδη αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η νέα διοίκηση του Πέλοπα

Από σήμερα εκπέμπει η DIGEA στην Αττική!

Από σήμερα 18 Ιουνίου η DIGEA άρχισε τη μετάδοση με ψηφιακό σήμα των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR στην περιοχή της Αττικής. Η εκπομπή ψηφιακού σήματος ξεκίνησε από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού από τα κανάλια 46 και 47 ή σε συχνότητες 674 και 682 ΜΗΖ 

Α. Κλαδούχος: «Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι αυτόνομη

ΠΗΓΗ: KORINTHIAN NEWS
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Δήμαρχος Ξυλοκάστρου κ. Αντώνης Κλαδούχος σε δηλώσεις του αναφέρει σχετικά με το συνδυασμό του: «Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι αυτόνομη, ανοικτή, αυτοδιοικητική κίνηση που αγκαλιάζει όλους τους δημότες που αγωνιζόμαστε για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση, ανεξάρτητο, λαϊκό δημοκρατικό θεσμό δίπλα στον πολίτη, που προσπαθεί για την ισόρροπη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του φυσικού, αγροτικού και αστικού περιβάλλοντος.

«Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης»

Ένας ακόμα συνδυασμός στη Δυτική Κορινθία

ΠΗΓΗ : prismavirus.gr

Ένας ακόμα νέος συνδυασμός θα πάρει μέρος στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου στον διευρυμένο Δήμο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης. Ο συνδυασμός φέρει την επωνυμία «Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης». Την κάθοδο του νέου συνδυασμού και την επωνυμία του ανακοίνωσε

Ποιός θεωρείται ο εγκέφαλος του εγκλήματος στο Διακοπτό

Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας


ΠΗΓΗ: thebest.gr

Σε έναν 50χρονο Έλληνα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές και σε βάρος του εκκρεμούν καταδίκες, στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της ανατριχιαστικής δολοφονίας του 42 χρονου Τάσου Τσαγκαρόπουλου από τη Ζάκυνθο που βρέθηκε

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ «Δ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ»



ΚΥΡΙΑΚΗ 20 IOYNIOY ΠΡΩΪ
Ι. Ν. ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΩΡΑ 07.00 π.μ.
Πανηγυρική Έναρξη «Δ’ Κορίνθου Παυλείων» με Αρχιερατική Θ. Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΠΟ 20-6-2010 ΣΤΙΣ 1-7-2010

«Δ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ»

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

17/6/2010
Γίνεται γνωστό ότι λόγω τεχνικών δυσκολιών τα Ε Γ Κ Α Ι Ν Ι Α του ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» Αρχαίας Κορίνθου αντί της Κυριακής 20 Ιουνίου 2010 θα πραγματοποιηθούν την ΠΕΜΠΤΗ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 11.00 π.μ. ευθύς μετά την πανηγυρική Θ. Λειτουργία που θα τελεσθεί από τους: Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, Μαρεώτιδος (Πατρ. Αλεξανδρείας) κ.κ. ΓΑΒΡΙΗΛ, και τον Μητροπολίτη μας κ.κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ στο εορτάζον Ι. Προσκύνημα ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Αρχ. Κορίνθου.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ