Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ακράτα: Μια ομάδα με... μπόλικο ταλέντο. Β. Αναστασόπουλος: "Να μείνουμε ενωμένοι"


Καλεσμένος στον Sentra Fm Patras 105.7 ήταν ο προπονητής της Ακράτας Βασίλης Αναστασόπουλος ο οποίος σχολίασε τόσο την σημαντική νίκη της ομάδας του επί του Εσπέρου ΑΟΠΑ όσο και την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. «Έχουμε παρεϊστικο κλίμα στην ομάδα, υπάρχει  διοικητική ηρεμία και αυτό  μας βγαίνει στο γήπεδο» είπε αρχικά ο Πατρινός τεχνικός και συνέχισε: « Η ομάδα αν και χτίστηκε την τελευταία στιγμή έχει ταλέντο. Μας έδωσε φτερά η νίκη με το Λεωνίδιο ενώ διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι με τον Έσπερο ΑΟΠΑ και ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Δεν το περιμέναμε να το πάρουμε τόσο εύκολα το ματς!».
Για την εμφάνιση του Σταυρουλάκη είπε: «Αν και ένας παίκτης ποτέ δεν κερδίζει μόνος του στο μπάσκετ ο  Σταυρουλάκης είχε ένα κίνητρο έξτρα γιατί πέρυσι είχε μέτρια χρονιά στον Έσπερο. Είχαμε πάθος και  ξέραμε ότι αν χάναμε θα μέναμε πίσω και γενικά είχαμε τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια.»
Για τους στόχους της Ακράτας ο Βασίλης Ααναστασόπουλος είπε: «Να μαζέψουμε όσο μπορούμε περισσότερους βαθμούς και να κρατηθούμε ενωμένοι. Θεωρώ ότι φαβορί για την άνοδο είναι η Αγία Παρασκευή»
Καλεσμένος στον Sentra Fm Patras 105.7 ήταν ο προπονητής της Ακράτας Βασίλης Αναστασόπουλος ο οποίος σχολίασε τόσο την σημαντική νίκη της ομάδας του επί του Εσπέρου ΑΟΠΑ όσο και την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. «Έχουμε παρεϊστικο κλίμα στην ομάδα, υπάρχει  διοικητική ηρεμία και αυτό  μας βγαίνει στο γήπεδο» είπε αρχικά ο Πατρινός τεχνικός και συνέχισε:
« Η ομάδα αν και χτίστηκε την τελευταία στιγμή έχει ταλέντο. Μας έδωσε φτερά η νίκη με το Λεωνίδιο ενώ διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι με τον Έσπερο ΑΟΠΑ και ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Δεν το περιμέναμε να το πάρουμε τόσο εύκολα το ματς!».
Για την εμφάνιση του Σταυρουλάκη είπε: «Αν και ένας παίκτης ποτέ δεν κερδίζει μόνος του στο μπάσκετ ο  Σταυρουλάκης είχε ένα κίνητρο έξτρα γιατί πέρυσι είχε μέτρια χρονιά στον Έσπερο. Είχαμε πάθος και  ξέραμε ότι αν χάναμε θα μέναμε πίσω και γενικά είχαμε τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια
Για τους στόχους της Ακράτας ο Βασίλης Ααναστασόπουλος είπε: «Να μαζέψουμε όσο μπορούμε περισσότερους βαθμούς και να κρατηθούμε ενωμένοι. Θεωρώ ότι φαβορί για την άνοδο είναι η Αγία Παρασκευή»

thebest.gr