Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας στο δήμο Κορινθίων

 Διαδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας στο δήμο Κορινθίων 

Την έγκριση χρηματοδότησης, για το έργο της δημιουργίας δικτύου μονοπατιών, διαδρομών πεζοπορίας και ποδηλασίας – από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με προϋπολογισμό 601.648 ευρώ – απέσπασε ο δήμος Κορινθίων.

Μέσα από την σχετική μελέτη, θα εντοπιστούν και χαρτογραφηθούν τα κατάλληλα δίκτυα για πεζοπορία και ποδηλασία, είτε μέσα από τα ήδη υπάρχοντα μονοπάτια και διαδρομές, είτε με τη χάραξη νέων.

Παράλληλα, προβλέπεται η δημιουργία χώρων αναψυχής, σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου.

Ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων, Βαγγέλης Παπαϊωάννου, στην δήλωσή του, αναφέρει ότι «από την αρχή της θητείας της, η δημοτική αρχή Σταυρέλη, οικοδομεί σχέσεις συνεργασίας και εξωστρέφειας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους (…).

ΠΑΕ Αστέρας Άκτωρ: Οι φίλαθλοι με κωδικούς εισιτηρίων πρέπει άμεσα να προσωποποιήσουν το εισιτήριο στο κινητό τους

 ΠΑΕ Αστέρας Άκτωρ: Οι φίλαθλοι με κωδικούς εισιτηρίων πρέπει άμεσα να προσωποποιήσουν το εισιτήριο στο κινητό τους 

Παρατηρείται μεγάλος αριθμός κωδικών εισιτηρίων, οι οποίοι δεν έχουν προσωποποιηθεί στα κινητά τηλέφωνα, μέσω του gov wallet, από τους φιλάθλους που τα έχουν προμηθευτεί, ανακοινώνει η ΠΑΕ Αστέρας Άκτωρ.

Οι φίλαθλοι, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι, έχει ήδη απ’ την ΠΑΕ Αστέρας Άκτωρ, σχετική διασταύρωση.

Οι κωδικοί που βρίσκονται στο αρχείο που συνοδεύει την αγορά δεν αποτελούν εισιτήριο αγώνα.

Κάθε φίλαθλος για να αποκτήσει πρόσβαση στο ” Θ. Κολοκοτρώνης ”,

Β΄ κατηγορία Κορινθίας ( 5η αγωνιστική): Δοκιμασίες για Δάφνη Εαμιλίων στο Κρυονέρι και Πανκαμαριακό στο Λέχαιο.

 Καθυστερεί το πρωτάθλημα πάμε για νέο μπαράζ φιλικών -  protionline.grprotionline.gr 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει  η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας. που διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής (20/10/24, 16:00).

Από τους τρείς πρωτοπόρους μόνο η  Δάφνη Εξαμιλίων , αγωνίζεται εκτός έδρας , στο Κρυονέρι κόντρα στην τοπική ομάδα του Αετού, ενώ ο Παννεμεατικός και η Κόρινθος 2006 αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον Αστέρα Κορίνθου και την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, αντίστοιχα.

Ο Πανευρωστινιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το πατατρακ της περασμένης Κυριακής αγωνίζεται για δεύτερη σερί φορά εντός έδρας ( Λυκοποριά) όπου υποδέχεται την ΑΕ Σολομού ΄23 , ενώ την ίδια ώρα ο Πανκαμαριακός δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Ηρακλή Λεχαίου.

Στη Περαχώρα η τοπική ομώνυμη ομάδα για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα αντιμετωπίζει τον ΑΟ Λυκοποριάς . Η πρώτη αναμέτρηση έγινε στις 29/9 στα πλαίσια του Κυπέλλου Κορινθίας , όπου η Πέραχωρα με το ευρύ 4 – 0 προκρίθηκε στον επόμενο (Β) γύρο του θεσμού. Τέλος στην Ξυλοκέριζα ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου 

5η Αγωνιστική