Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΑΑΔΕ: Ενσωμάτωση ΔΟΥ Γλυφάδας, ΙΒ και ΙΖ Αθηνών στο ΚΕΦΟΔΕ Αττικής

Στη 2η φάση της ενσωμάτωσης αρμοδιοτήτων στο ΚΕΦΟΔΕ Αττικής προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) αύριο Παρασκευή (21.6.2024). 

Συγκεκριμένα, θα γίνει μεταφορά των αρμοδιοτήτων φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ, ειδικών φορολογιών και μητρώου καθώς και εφαρμογής των διατάξεων περί τήρησης βιβλίων και έκδοσης στοιχείων από τις ΔΟΥ Γλυφάδας, ΙΒ και ΙΖ Αθηνών. 

Από τις 21/6, για υποθέσεις των παραπάνω αρμοδιοτήτων οι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται:

Πέθανε ο κορυφαίος ηθοποιός Ντόλαντ Σάδερλαντ

 

Ο ηθοποιός Ντόναλντ Σάδερλαντ, πρωταγωνιστής ταινιών όπως οι «Αγώνες Πείνας» (Τhe Hunger Games) και το Animal House, πέθανε σε ηλικία 88 ετών μετά από μακροχρόνια ασθένεια. 
Σύμφωνα με το Variety, την είδηση έκανε γνωστή το πρακτορείο CAA, που τον εκπροσωπούσε. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, αλλά ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 

Δανία- Αγγλία 1-1: Δεν έχασαν, ελπίζουν

 Δανία και Αγγλία μοιράστηκαν τους βαθμούς και τα γκολ στην Deutsche Bank Park της Φρανκφούρτης, καθώς ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους Βρετανούς πάντως να αισιοδοξούν πως θα φτάσουν πιο κοντά στους «16» της διοργάνωσης. 

Μπορεί η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ να είναι στην κορυφή, αλλά δεν πείθει με την εικόνα της, ενώ οι Δανοί παλεύουν, αλλά δεν κερδίζουν! 

Ξυλόκαστρο: Φεστιβάλ Αριστοναύτες με συναυλίες, παραστάσεις και εκπαιδευτικές δράσεις

 

 


Το Φεστιβάλ Αριστοναύτες διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου 2024, για ένα τετραήμερο γεμάτο πρωτότυπες δράσεις για όλους.

Ο Βασίλης Καραμητσάνης, πρόεδρος του ANIMASYROS μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για το φεστιβάλ που γνωρίζει επιτυχία και που περιλαμβάνει πολλές, διαφορετικές και ενδιαφέρουσες δράσεις και εκδηλώσεις.

Σλοβενία - Σερβία 1-1: Την έσωσε ο Γιόβιτς!

 Ο Λούκα Γιόβιτς ήταν ο ήρωας της Σερβίας καθώς με γκολ στο 90'+5 ισοφάρισε την Σλοβενία (1-1) και κράτησε τις ελπίδες της ομάδας του για πρόκριση στους «16», την ώρα που ο Σλοβένοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν τρίποντο από το γκολ του Κάρνιτσνικ και τώρα έμπλεξαν για τα καλά καθώς την τελευταία αγωνιστική παίζουν με την Αγγλία. 

Έναρξη του προγράμματος Aqua Aerobic σε Ξυλόκαστρο και Δερβένι

 

 Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του προγράμματος Aqua Aerobic την Πέμπτη 20/6 και ώρα 7.00 μ.μ στο Ξυλόκαστρο. Το πρόγραμμα των τμημάτων που θα πραγματοποιηθούν σε Ξυλόκαστρο και Δερβένι είναι τα εξής:

  • Τρίτη & Πέμπτη, ώρα 7.00 έως 8.00 μ.μ. στο Ξυλόκαστρο κάτω από το 2ο Νηπιαγωγείο στην οδό Αριστοναυτών
  • Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή, ώρα 6.30 έως 8.30 μ.μ. στο Δερβένι στην παραλία Δυτικά της Πλατείας Αδαμοπούλου

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Τhe Ilisian: Το νέο όνομα του Hilton της Αθήνας Αποκαλυπτήρια για τη νέα εποχή του ξενοδοχείου, παρουσία του πρωθυπουργού

Τhe Ilisian. Με έμπνευση από την περιοχή και τις προσόψεις του κτιρίου φιλοτεχνημένες από τον σπουδαίο Γιάννη Μόραλη αυτό είναι το όνομα του νέου πολυδιάστατου προορισμού της Αθήνας στο πρώην Hilton που θα περιλαμβάνει φιλοξενία, κατοικία, εστιατόρια, χώρους άθλησης και ευεξίας.
Τα αποκαλυπτήρια έγιναν πριν από λίγο παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη: «Δε συμβαίνει συχνά η αναγέννηση ενός κτιρίου να γίνεται

Ντόμινο πυρκαγιών - Μάχη με τις φλόγες σε Βαρυμπόμπη, Κόκκινο Μύλο, Αιγάλεω - 112 για φωτιά κοντά σε οικισμό στη Βόλβη

 
Διαδοχικές πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει το μεσημέρι στην Αττική, με σοβαρότερες τις πυρκαγιές στη Βαρυμπόμπη και τον Κόκκινο Μύλο, ενώ συναγερμός είχε σημάνει και στο Χαλάνδρι και το Αιγάλεω. Λίγο νωρίτερα οι κάτοικοι στον οικισμό Λίμνη, στη Βόλβη έλαβαν μήνυμα από το 112 να είναι σε ετοιμότητα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών, καθώς στην περιοχή έχει ξεσπάσει μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση. Οι

Ποιοι και πότε θα πάρουν το «κοινωνικό μέρισμα» από τα υπερκέρδη των διυλιστηρίων που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

 Σε συνταξιούχους, άτομα με αναπηρία και σε άλλες ευάλωτες ομάδες σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση το επίδομα που θα χρηματοδοτηθεί από την έκτακτη εισφορά 33% στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων με στόχο την άντληση περίπου 300 εκατ. ευρώ.
Οι βασικοί δικαιούχοι θα είναι οι συνταξιούχοι. Το υπουργείο Εθνικής 

CNN: Η ακραία ζέστη είναι ο λόγος που εξαφανίζονται τουρίστες στην Ελλάδα, προειδοποιούν οι ειδικοί

Τις υποθέσεις τουριστών που έχουν εξαφανιστεί στην Ελλάδα αναδεικνύει το CNN προσπαθώντας να εστιάσει στους λόγους που οδήγησαν στις ασυνήθιστα πολλές εξαφανίσεις και θανάτους πεζοπόρων φέτος το καλοκαίρι.

Συνολικά, τέσσερις τουρίστες έχουν χάσει τη ζωή τους, σε Σύμη, Σάμο, Κρήτη και Κέρκυρα ενώ συνεχίζουν να αγνοούνται, δύο Γαλλίδες στη Σίκινο κι ένας Αμερικανός τουρίστας στην Αμοργό με την εξαφάνισή του να μετράει εννέα μέρες.