Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

❞𝚳𝛂𝛇ί 𝚬𝚷𝚰𝚾𝚬𝚰𝚸𝚶𝚼𝚳𝚬 𝚫𝚼𝚴𝚨𝚻𝚨❞. Παναγιώτης Πιτσάκης - Η Ανακοίνωσης Υποψηφιότητας για το Επιμελητήριο Κορινθίας

 May be an image of 10 people and text 

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και των συνεργατών του έκανε χθες  ο Πιτσάκης Παναγιώτης, για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας. σε εκδήλωση θα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Έφύρα” στην Κόρινθο. 

Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης  Πιτσάκης :


'Χθες ήταν μια σημαντική μέρα για μένα και για όλους μας, καθώς ανακοινώσαμε και επίσημα την υποψηφιότητά μας για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Το όνομα του συνδυασμού μας: ❞𝚳𝛂𝛇ί 𝚬𝚷𝚰𝚾𝚬𝚰𝚸𝚶𝚼𝚳𝚬 𝚫𝚼𝚴𝚨𝚻𝚨❞.
Η εκδήλωση αυτή δεν ήταν απλώς μια ανακοίνωση, αλλά μια δέσμευση: κοινή φιλοδοξία και όρκος εμπιστοσύνης του συνδυασμού μας είναι να υπερασπιζόμαστε το 𝝚𝝥𝝞𝝬𝝚𝝞𝝦𝝚𝝞𝝢 - 𝝙𝝪𝝢𝝖𝝩𝝖 - έχοντας πάντα στο επίκεντρο την Κορινθία μας!
 Μαζί γιατί 𝝠𝝚𝝞𝝩𝝤𝝪𝝦𝝘𝝤𝝪𝝡𝝚 𝝮𝝨 𝝤𝝡𝝖𝝙𝝖 και 𝝤𝝬𝝞 𝝮𝝨 𝝡𝝤𝝢𝝖𝝙𝝖.
Στο σήμα μας βλέπετε τα δύο χέρια   𝚳𝚰𝚨 𝚾𝚬𝚰𝚸𝚨𝚿𝚰𝚨. Βλέπετε την αλυσίδα   - τον συνεκτικό κρίκο που μας δένει - το 𝝚𝝥𝝞𝝬𝝚𝝞𝝦𝝚𝝞𝝢- την αλυσίδα της οικονομικής δραστηριότητας. Ο ένας κρίκος δεμένος με τον άλλον για να πάει καλά και δυνατά όλη η ομάδα - όλη η αλυσίδα. Η χειραψία είναι σημείο αναφοράς μας. Δίνουμε τα χέρια και η χειραψία για μας είναι συμβόλαιο - είναι λόγος και όρκος τιμής.   Μαζί γιατί κάθε μέλος είναι πολύτιμο στην αλυσίδα του συνδυασμού μας αλλά και στο επιχειρείν. Δίνουμε τα χέρια - 𝝚𝝥𝝞𝝬𝝚𝝞𝝦𝝤𝝪𝝡𝝚 𝝙𝝪𝝢𝝖𝝩𝝖 αλλά πάντα 𝝡𝝖𝝛𝝞 - 𝝤𝝠𝝤𝝞 𝝡𝝖𝝛𝝞!
Ως επικεφαλής του συνδυασμού, θέλω να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη στους πρώτους υποψήφιους που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και είναι τιμή μου να τους παρουσιάζω:
 Ιωάννα Κάψαλος
 Όλγα-Ρόζμαρι Μπεκιάρη 
Μπίσδας Γιώργος
 Αθανάσιος Καραχρήστος
 Γεώργιος Π. Δέδες
 Παναγιώτης Δαληβίγκας
 Καπέλλας Χρήστος
 Παναγιώτης Μεταξάς
 Θανάσης Σμύρνης
 Βασίλης Αναστασόπουλος
Είναι μεγάλη τιμή να έχω κοντά μου τόσο επιτυχημένους επιχειρηματίες, αλλά πάνω από όλα καλούς φίλους και ανθρώπους που θαυμάζω.
Το όραμά μας είναι ένα Επιμελητήριο που θα λειτουργεί ως πυλώνας ανάπτυξης και καινοτομίας για όλες τις επιχειρήσεις της Κορινθίας. Πεποίθηση και αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας είναι ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα είναι ένα «ΑΝΟΙΧΤΟ» επιμελητήριο για όλους ανεξαιρέτως και φυσικά για τους νέους ανθρώπους που δεν φοβούνται την ευθύνη και θέλουν να συμμετέχουν σε μια δημιουργική διεργασία.
 Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τα ΜΜΕ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και υποστήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.
 
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Πιτσάκης
Επικεφαλής Συνδυασμού
𝚳𝛂𝛇ί 𝚬𝚷𝚰𝚾𝚬𝚰𝚸𝚶𝚼𝚳𝚬 𝚫𝚼𝚴𝚨𝚻𝚨
Π. Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας
Επιχειρηματίας,