Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Πατρών - Πύργου: Δύο νεκροί από την Zαχάρω σε μετωπική Ι.Χ. με φορτηγό στα Καμίνια

Δύο άτομα, ένας άντρας και μία γυναίκα, ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από ΙΧ επιβατηγό σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσαν με κατεύθυνση προς Πύργο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό εργολάβου του ΔΕΔΔΗΕ. Στο επιβατηγό επέβαινε ακόμη ένα άτομο, το οποίο έχει τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ιlialive, τρία είναι τα εμπλεκόμενα οχήματα στο διπλό θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στην Πατρών-Πύργου.

Νεκροί είναι ο  80χρονος Γιώργος Μισιχρόνης και η 66χρονη Μηλιά Γρίβα απο την περιοχή της Ζαχάρως, σοβαρά τραυματίας ο σύζυγός της 66χρονης (όλοι επιβαίνοντες σε ένα ασημί Opel Vectra) και ελαφρότερα οι 4 επιβαίνοντες στα δύο άλλα εμπλεκόμενα οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της τροχαίας, ο ηλικιωμένος φέρεται να επιχείρησε προσπέραση σε προπορευόμενο όχημα, να συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό εργολάβου του ΔΕΔΔΗΕ και στη συνέχεια να συγκρούστηκε και με το όχημα το οποίο προσπέρασε.