Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Ξεκίνησε προετοιμασία ο νέος Αστέρας Τρίπολης

 Ξεκίνησε προετοιμασία ο νέος Αστέρας Τρίπολης 

Eπίσημη ”πρώτη” για τον Αστέρα Τρίπολης. Ξεκίνησε το πρώτο στάδιο της θερινής προετοιμασίας για την ομάδα της Τρίπολης. Οι παίκτες, περνούν από διάφορες εξετάσεις, ενώ, γίνονται και οι πρώτες προπονήσεις στα βοηθητικά γήπεδα του ” Θ. Κολοκοτρώνης ”.

To βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Τρίπολη. Η ομάδα, δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ της, αφού θα πρέπει να γίνουν και άλλες μετεγγραφές.

Πέρα απ’ τις μετεγγραφές και τις πωλήσεις, ο Αστέρας, διαθέτει πλούσιο και ικανό ρόστερ, αφού πολλοί παίκτες του έχουν συμβόλαια.

Στις 29 Ιουλίου ο Αστέρας θα βρεθεί στην Ιταλία για δύο φιλικά παιχνίδια, με Μπολόνια (31 Ιουλίου) και με Ελλάς Βερόνα (3 Αυγούστου).

Η ομάδα της Αρκαδίας, στις 20 Ιουλίου θα φιλοξενήσει σε φιλικό παιχνίδι, στην Τρίπολη, τον Λεβαδειακό, ενώ, στις 27 Ιουλίου θα παίξει με τον Παναιτωλικό και πάλι στην Τρίπολη. Φιλικό έχει προγραμματιστεί και για τις 11 Αυγούστου, στην Τρίπολη με την Αthens Kallithea.

O Aστέρας Τρίπολης, μετέχει φέτος, για 18η συνεχή χρονιά στη Σούπερ Λιγκ 1.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ, θα γνωστοποιηθούν, σιγά σιγά και οι νέες εμφανίσεις.

Οι φίλοι της ομάδας, ωστόσο, περιμένουν τις μετεγγραφές, αφού ο Αστέρας, θα επιδιώξει φέτος, να βρεθεί σε θέση που οδηγεί σε Ευρωπαικό εισιτήριο.