Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΔΕΡΒΕΝΙ: Γιορτή λήξης αγωνιστικής περιόδου 2023 - 2024 της Ακαδημίας Ευρωστίνησ


Το απόγευμα τη Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της Ακαδημίας Ευρωστίνης την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 με παρουσία γονέων και αθλητών.

 

« Αποτελεί μεγάλη χαρά η παρουσία όλων στην εκδήλωση καθώς είναι μια ξεχωριστή μέρα για όλους μας, μια μέρα γιορτής και αναγνώρισης των προσπαθειών και των επιτυχιών των παιδιών μας.
Η ακαδημία μας δεν είναι απλώς ένας χώρος προπόνησης, αλλά μια οικογένεια που στηρίζει, εμπνέει και αναπτύσσει τα παιδιά μας σε όλα τα επίπεδα – αθλητικά, πνευματικά και ηθικά. Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας, κάθε επιτυχία και αποτυχία είναι μέρος ενός ταξιδιού που διαμορφώνει τους χαρακτήρες των αθλητών μας και τους διδάσκει αξίες όπως η ομαδικότητα, η πειθαρχία και η επιμονή.
Ο πρόεδρος Ανδρέας Καρούζος από την πλευρά του χαιρέτησε όλους τους παρευρισκομένους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της ακαδημίας μας και εργάζονται ακούραστα για να εξασφαλίσουν ότι οι αθλητές μας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.
Η σημερινή γιορτή είναι αφιερωμένη στους αθλητές μας, που με το πάθος, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους μας κάνουν περήφανους. Είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της ημέρας και η έμπνευση για όλους μας».