Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Με ένα όνειρο... τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό!

 Με ένα όνειρο... τρελό, ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό! 

Η πιο μεγάλη ώρα της ιστορίας του έφτασε! Ο Θρύλος, ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη είναι έτοιμος να κάνει την Ελλάδα περήφανη και να σηκώσει στον αθηναϊκό ουρανό το τρόπαιο του Conference League. Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου μπροστά στη μεγαλύτερη στιγμή της ένδοξης ιστορίας του! Στα 99 του χρόνια, αγωνίζεται σε τελικό. 

Στόχος του Ολυμπιακού, η πρώτη ευρωπαϊκή κούπα ελληνικού συλλόγου. Ακόμα μία απόδειξη πως ότι ονειρεύονται οι άλλοι, ο Ολυμπιακός το ζει. Και αυτό τους... πονάει πιο πολύ απ' όλα.

Τελευταίο εμπόδιο, για να βγει αλήθεια ένα όνειρο... τρελό, η Φιορεντίνα. Μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Φενέρμπαχτσε και, φυσικά, την Αστον Βίλα και συνολικά 18 ευρωπαϊκά ματς, ο Θρύλος της Ευρώπης είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και τους «βιόλα» με τον ίδιο σκοπό. Να δείξει ότι το όνομά του γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα ανά τη Γηραιά Ηπειρο. Αυτή τη φορά, ωστόσο, με προορισμό την κατάκτηση του Conference League, μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μια βραδιά που περιμένουν, τόσα χρόνια, όλοι οι Ολυμπιακοί. Που περίμεναν τα 21 αδέρφια στον ουρανό! Τον Θρύλο στον τελικό.

Δεν περνάνε οι ώρες, δεν περνάνε τα δευτερόλεπτα, για να δούμε τον Ολυμπιακό, τη μεγάλη μας αγάπη, να αγωνίζεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για το όνειρο... τρελό!

Το μεγάλο ματς θα ξεκινήσει στις 22:00,  σήμερα Τετάρτη (29/5) και θα μεταδοθεί απευθείας τόσο από το MEGA, όσο και από την Cosmote TV.