Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Περιστέρι (17:30) για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Δράση στο Περιστέρι

Ατρόμητος και ΑΕΚ αναμετρώνται από τις 17:30 στο Περιστέρι για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής που δεν είχε διεξαχθεί λόγω της πολύκροτης υπόθεσης της "μεζούρας".

Τότε ο διαιτητής Μανούχος είχε αποφασίσει μετά τις μετρήσεις να μη γίνει το ματς, ωστόσο εν συνεχεία ο Ατρόμητος δικαιώθηκε τόσο στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League όσο και στην επιτροπή εφέσεων και το παιχνίδι ορίστηκε να διεξαχθείκαι διεξάγεται σήμερα το απόγευμα. Η ΑΕΚ έχει απόλυτη ανάγκη το τρίποντο, ώστε να περάσει

στην κορυφή της βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ενώ ο Ατρόμητος δεν έχει βαθμολογικά κίνητρα, αλλά θα επιδιώξει τη νίκη για πολλούς λόγους. 

Δείτε τις ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν, 4-2-3-1): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Γκονζάλεθ, Κούεν, Ροτάριου, Αγκιμπού, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα, 4-4-2): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Ελίασον, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Αραούχο.