Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Άνγκελα Μέρκελ: Ήλθον, είδον και… απήλθον – Το φιλμ της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα, τι λένε τα γερμανικά μέσα

Άνγκελα Μέρκελ: Ήλθον, είδον και… απήλθον – Το φιλμ της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα, τι λένε τα γερμανικά μέσα 

 

Εκτενή είναι η αναφορά του γερμανικού Τύπου στην επίσκεψη της ‘Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, η τελευταία της με την ιδιότητα της καγκελαρίου.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μάλιστα αναγνωρίζουν ότι η παρουσία της κυρίας Μέρκελ στην Ελλάδα ήταν κάτι περισσότερο από μια εθιμοτυπικού χαρακτήρα «αποχαιρετιστήρια» επίσκεψη.

Όλα μάλιστα, αναφέρονται στην παραδοχή της καγκελαρίου ότι απαίτησε πολλά από την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της ευρωκρίσης.

Βροχές το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας

Καιρός – meteo: Βροχές το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας 

Ο καιρός επιφυλάσσει βροχές σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας το Σάββατο 29 Οκτωβρίου σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το meteo ο καιρός θα είναι άστατος με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια και με τοπικές βροχές στην

Αποθέωση του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο

 Superleague 1, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Υποδοχή με αποθέωση στο Αγρίνιο για τους Πειραιώτες 

Στο Αγρίνιου βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας για την αυριανή (30/10) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.Κατά την άφιξης της αποστολής στο Αγρίνιο οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού που τους περίμενε από την είσοδο της πόλης έως το ξενοδοχείο. 

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας με καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα και καταχειροκρότησαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του.

Super League: Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μποροβήλος

 Super League: Νέος πρόεδρος ο Μποροβήλος

Ο Γιώργος Μποροβήλος εκλέχτηκε με απόλυτη πλειοψηφία νέος πρόεδρος της Super League,
μετά την ψηφοφορία που έκανε μέσω τηλεδιάσκεψης το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Το στέλεχος του Αστέρα Τρίπολης εκλέχτηκε με απόλυτη πλειοψηφία και θα διατελέσει πρόεδρος για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-2016. 
  
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΑΝΑ ΣΕΖΟΝ

Γιάννης Καλλιάνος: Έφερε… πανικό στο twitter – Η εικόνα της Παναγίας στο Βύρωνα δακρύζει εδώ και 1 χρόνο, μη χλευάζετε όσοι δηλώνετε άθεοι

 Γιάννης Καλλιάνος έφερε… πανικό στο twitter: Η εικόνα της Παναγίας στο Βύρωνα δακρύζει εδώ και 1 χρόνο, μη χλευάζετε όσοι δηλώνετε άθεοι 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο βουλευτής και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος προκάλεσε πανικό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στην εικόνα της Παναγίας η οποία βρίσκεται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα και η οποία, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter, δακρύζει συνεχώς επί ένα χρόνο.

Με λαμπρότητα η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Δερβένι ( φωτογραφίες - video)

 

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Δερβένι του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, για την επέτειο του "ΟΧΙ"!

Στις 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό «Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου» τελέστηκε επίσημη Δοξολογία παρουσία του Ιερού Κλήρου όλων των εκκλησιών του Δήμου, ενώ παρέστησαν ο καθ' ύλην Αντιδήμαρχος για την Εποπτεία και το Συντονισμό του Δήμου στη Δ.Ε. Ευρωστίνης κ. Ανδρέας Καραβάς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου κ. Γιάννης Ροδόπουλος, οι Δ/ντές των σχολείων, εκπρόσωποι από Δημόσιες υπηρεσίες & Οργανισμοί, Σωματεία και Συλλόγους κλπ.

Τον πανηγυρικό της ημέρας για την 28η Οκτωβρίου εκφώνησε η καθηγήτρια Γυμνασίου Δερβενίου κ. Φάκου Αικατερίνη.