Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Super League 2: Επικυρώθηκε η βαθμολογία μέχρι την 9η θέση

Super League 2: Επικυρώθηκε η βαθμολογία μέχρι την 9η θέση  

Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε την επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2 για τις θέσεις 1-9.

Την 1η θέση καταλαμβάνει η ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Ο. με 53 βαθμούς και προβιβάζεται στην SUPER LEAGUE 1

Την 2η θέση καταλαμβάνει η ΠΑΕ AO ΞΑΝΘΗ με 51 βαθμούς. Η ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα αγωνισθεί σύμφωνα με το άρθρο 8 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος, σε αγώνες μπαράζ με την ομάδα που κατέλαβε την 13η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της SUPER LEAGUE 1. Θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες ( έκαστος εκ των οποίων θα διεξαχθεί στην έδρα κάθε ομάδος ) και η ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα ( με τα ισχύοντα για τους διπλούς αγώνες κριτήρια) θα αγωνισθεί την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 στη SUPER LEAGUE 1 και η άλλη στη SUPER LEAGUE 2.

Κατόπιν των ανωτέρω η βαθμολογία του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2 για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, από την 1η έως και την 6η θέση διαμορφώνεται ως κάτωθι :

PLAY OFFS

3η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο: 50
4η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88: 48
5η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ: 42
6η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ: 30
Στα PLAY OUTS επικυρώνονται οι τρεις πρώτες θέσεις ως ακολούθως:

7η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: 37
8η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ: 29
9η θέση κατέλαβε η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: 29». 


Το τελευταίο της χαρτί παίζει η διοίκηση του Καραϊσκάκη, προκειμένου να διασφαλίσει την παραμονή στην Super League 2. Η ομάδα της Άρτας που υποβιβάστηκε έπειτα από την προ ημερών ολοκλήρωση των playout κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Δόξας Δράμας στην κατηγορία.

Υπόθεση, πάντως, που είχε απασχολήσει την Ένωση Α2/Β’ Εθνικής και στο ξεκίνημα της περιόδου, με συνέπεια να ξεκινήσουν οι Μαυραετοί την δράση στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, οι Ηπειρώτες εκτιμούν πως μπορούν να κερδίσουν την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό και να μείνουν στην κατηγορία εφόσον υποβιβαστεί η Δόξα.